nadopunit cu malo o svom kaparenom restoranu-Kristal u Čakovcu..
http://www.restoran-kristal.net/dakle, ja sam u 3.mjesecu vec isla u potragu za restoranom, godinu i pol prije termina, i opet sam skoro zakasnila
Htjela sam svadbu krajem 6.mjeseca, ili 19.9.09., medjutim proljece je vec svugdje bilo puno, a za 19.9. sam imala na izbor 2 restorana, koja su onda otpala radi udaljenosti, odnosno kapaciteta (za okrugle stolove mogu primat do 130 ljudi, a ja cu zvati ccqa 170).
Kad sam prvi put isla u Kristal, odmah sam kaparila jer mi se svidjela velika sala, puno mjesta za okrugle stolove i na pol puta za goste koji ce biti iz Vz-a i Medjimurja..
Sef je prije zivio i radio u Grazu (kao i ja) i vodio kuhinju jednog poznatog restorana, di sam cesto bila gost, pa mi je to dodatno pomoglo da se odlucim za njih (austrijsko viđenje kvalitete)
Kaparila sam ga za 2000kn, cijenu menija jos nisam odabrala, jer se dogovaramo dal cemo od 13h il 17h poceti tam, dakle dal ce poceti od rucka il uzine..
Moja je ideja bila da se prvo obavi vjencanje, pa se ide u Kristal na uzinu, a moji vele da bi trebali tam docekat goste, najest se, pa onda na vjencanje
Razlika u cijeni je 5€ po osobi, ili 42 ili 47€, a u tu cijneu nisu uracunata pica. Po tome i nisu bas jeftini, kaj se Medjimurja tice i valjda jedni od skupljih, al se ipak nadam da ce kvaliteta hrane i usluge to opravdati..
Ima veliko parkiraliste (djelomicno asfaltirano, djelomicno sljuncano-a to se nadam da ce do 10.mj rijesiti), i sef je pricao da bi sala trebala nabaviti i light show, al kako su vremena teska, ne znaju sta ce biti od toga..