Marketing:
Dani 26 je napisao/la:Oluja je napisao/la:ja sam postala uzasno placljiva, svaki kuki me moze rasplakat
Ah da, to ti je simptom medicinski poznat kao pizdavitis! Kod mene je nazalost presao u pizdavitis kronikus... Tak da, postoji ti mogucnost da i nakon trudnoce ostanes pizdek
thinkblue je napisao/la:Dani 26 je napisao/la:Oluja je napisao/la:ja sam postala uzasno placljiva, svaki kuki me moze rasplakat
Ah da, to ti je simptom medicinski poznat kao pizdavitis! Kod mene je nazalost presao u pizdavitis kronikus... Tak da, postoji ti mogucnost da i nakon trudnoce ostanes pizdek
Pridruzujem se obitelji pizdekaNema toga na sto se ja ne rasplacem
I da, nemam vise zeludac ni za horore koje sam obozavala prije trudnoce
Tisa-Iskra je napisao/la:I ja sam isto pizdek.. Plačem kad djeca pjevaju na dječjoj TV.. Nisam normalna...![]()
![]()
![]()
![]()
niriana je napisao/la:meni je u ovoj trudnoći od samog početka simptoma na izvoz.
mučnine su mi počele već u 5. tjednu, cjelodnevni umor, ten mi se totalno pokvario, grudi me toliko bole da ih ne mogu taknuti, zatvor, glavobolje, prežderavanje jer mi je jedino to smirivalo mučnine, pritisak na mjehur i često mokrenje....nemrem se dalje sjetiti...
theonly je napisao/la:niriana je napisao/la:meni je u ovoj trudnoći od samog početka simptoma na izvoz.
mučnine su mi počele već u 5. tjednu, cjelodnevni umor, ten mi se totalno pokvario, grudi me toliko bole da ih ne mogu taknuti, zatvor, glavobolje, prežderavanje jer mi je jedino to smirivalo mučnine, pritisak na mjehur i često mokrenje....nemrem se dalje sjetiti...
od rijeci, do rijeci potpis..
Tisa-Iskra je napisao/la:Jel moguće da ja već nakon nešto manje od tjedan dana osjećam simptome?! Ili brijem. Jer meni je glavni simptom (prvi) kod prve trudnoće bila žgaravica. Inače je nemam. A sad se počela javljati opet?! Jel ja brijem ili kaj? I frendica mi kaže da su mi sise narasle, iako mi narastu uvijek tijekom pms-a (i trbuh, izgledam grozno prije menge).![]()
![]()
Malo mi je to prerano za simptome, iako (s obzirom da ja imam nepravilan ciklus - sad se smanjio na 27 - 42 dana) prema nekim proračunima, ak računam da će mi ciklus biti cca 36-37 dana, pogodili smo ravno u ovulaciju...
Natrag na Udane forumašice, trudnice i mlade mame
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.