Marketing:
marinakatic je napisao/la:Dečko i ja smo bili tamo na svadbi. Oduševio me samo izgled. Klima nije radila ili ne postoji, a početak Srpnja, otišli plesat a podij sav mokar i klizav, večinu vremena smo proveli van sale (okoliš neuređen). Hrana okus tak-tak, a količina nikak (znali smo komadić prerezat na dva dijela da imaju svi za stolom) žicamo konobara repete, nema. Piće ok jedino se dugo čeka (koliko sam primjetila jedan konobar je dvorio cijelu salu s pićem). Konačno darivanje i odlazak. Sala definitivno otpada iz mojeg izbora. Osim izgleda sve ostalo je bilo razočaranje. Tražimo dalje!
zrina1985 je napisao/la:jel ima tko kakvih svjezijih iskustava sa jo lame? svaka pomoc dobrodosla
domac385 je napisao/la:zrina1985 je napisao/la:jel ima tko kakvih svjezijih iskustava sa jo lame? svaka pomoc dobrodosla
Pozdrav!
mene bi isto interesiralo ima li netko novijih saznanja o ovoj sali? čak sam na internetu naletio na informacije da propadaju i da ne posluju dobro. Bili smo jučer tamo pogledati, meni je sala ko sala super, samo mislim da je jako malo toga do sale, a ostalo je do usluge, klope, cuge i sl.
bili smo pogledati jučer i onak, ne mogu reć da sam na prvi dojam oduševljen. Nismo pričali sa Anamarijom, nego s njenim ocem...
Natrag na Restorani, hoteli i sale - Zagreb i središnja i sjeverna Hrvatska
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.