Erin, obuj papuče!
Erin, obuj papuče, hladno je!
Erin, ne skidaj čarape i obuj papuče!
ERIN, OBUJ PAPUČE!
i tako cca 50ak puta dnevno. Minimalno.

izludi me totalno!
Sve mora dirati, sve pročačkati, svaki dan joj govorim da ne dira usisavač ili kablove uštekane u struju, ali neeeee, ona to mora svaki dan dirati. I ići bosa na pločice. Svaki dan. 183 puta. Svaki dan. Nadam se da će uskoro biti zdrava i da će ići u vrtić jer ću izluditi, već sam samoj sebi dosadna s ponavljanjem jednog te istog iz dana u dan. Sad nekad više nemam ni živaca polako, nego se odmah zaderem. Danas sam ju odnijela na krevet i rekla da ne može dolje dok ne obuje papuče, a ona u plač ko da su joj sve lađe potonule i kaže "mama, daj me primi" i pruža ruke prema meni

i inače ju zagrlim i primim i mirno objasnim, al danas jednostavno sam odustala od toga jer ništa ne pomaže. Poslije sam ju zagrlila i izljubila. Ne znam više kaj da napravim
a sporost u hodanju

đizs. A penjanje po stepenicama - sto godina tih 16 stepenica jer treba se vidjeti svaki pauk, kokoš kroz staklo i sl. Jedan dan smo išle s igrališta, ja guram kolica, ona kraj mene. Imamo cca 2 min njenog normalnog hoda, sad nam je trebalo oko 15ak min - pa ubeci cvjetić, pa hodaj tak da gledaš odotraga pa mama mora hvatati da se ne zabubaš u ogradu, pa sjedni kod susjeda na kamen kod ograde i gledaj vrijeme kako prolazi..mami se piša? Seka cmizdri? Who cares, život je lagana muzika..