Marketing:
Annie_S je napisao/la:Kaliopa, nismo slikali i možda čak i ima nekog malog efekta (nekad kad gledam dragog mi se učini da je ipak bolje, ovisi o svjetlu), ali ako moramo toliko proučavati jel ima ili nema, onda znači da nema dovoljno za ono kaj se obećava. A možda jednostavno nemamo sreće jer net je stvarno prepun ljudi koji su oduševljeni.A dragi definitivno treba na poliranje, ali on ti je onaj tip koji 5 godina ne servisira bojler, dok ja to ne riješim, a nažalost je takav i s tim vražjim poliranjem.
Dani 26 je napisao/la:Pa ja mislim da ni nemogu svi ljudi imat biserno bijele zubeValjda ovisi i koja je nijansa tvojih prirodnih zubi
lunna je napisao/la:Dani 26 je napisao/la:Pa ja mislim da ni nemogu svi ljudi imat biserno bijele zubeValjda ovisi i koja je nijansa tvojih prirodnih zubi
ne mogumom bratu je zubarica rekla da moze biserno bijele imat jedino ako stavi porculansu navlaku preko svojih
![]()
jer on prirodno ima zuckaste zube i rekla mu je da niti jedno izbjeljivanje mu ne bi pomoglo,samo bi mu ostetilo zube...
Natrag na Šminkanje, frizure, dijete, kozmetika lica i tijela
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.