to ovisi o vama, da li ćete vi imat glazbu u crkviIna1011 je napisao/la:Nego.. što se teme tiče.. ide li taj ulazak/dolazak uz neku glazbu ili bez nje? :udavačabeziskustva:

Marketing:
to ovisi o vama, da li ćete vi imat glazbu u crkviIna1011 je napisao/la:Nego.. što se teme tiče.. ide li taj ulazak/dolazak uz neku glazbu ili bez nje? :udavačabeziskustva:
Tyny je napisao/la:to ovisi o vama, da li ćete vi imat glazbu u crkviIna1011 je napisao/la:Nego.. što se teme tiče.. ide li taj ulazak/dolazak uz neku glazbu ili bez nje? :udavačabeziskustva:sigurno je ljepše uz glazbu, al ako ćete imat samo obred bez mise ne isplati vam se uzet muziku za tih minutu, dvije da vam odsviraju
moju frendicu je tata vodio, mi smo se svi smjestili na mjesta, kad je došao svećenik oni su ušli i to je bilo to
Ina1011 je napisao/la:Nećemo mi uopće imati crkvuNego matičara i obred u parku ispred restorana.. ali ćemo svejedno imati to vođenje do "oltara"
pa me zanima kako bi to bilo s glazbom
čini mi se da bi bilo nekako pusto bez muzičke podloge
dalmašica je napisao/la:Možda će vams e činit sad čudno ali meni je velika želja da mi piva klapa dok ulazim i to po mogućnosti pismu vilo moja...jer smo se zaručili na toj pismi a i lipa mi je...samo ne znam koliko bi mi klape uzele za jednu dvi pisme
Ina1011 je napisao/la:dalmašica je napisao/la:Možda će vams e činit sad čudno ali meni je velika želja da mi piva klapa dok ulazim i to po mogućnosti pismu vilo moja...jer smo se zaručili na toj pismi a i lipa mi je...samo ne znam koliko bi mi klape uzele za jednu dvi pisme
ok, ovo je i moja ogromna želja... jer mi dragi to stalno pjeva i zove me "vilo moja"i sad ja zadnja 2 tjedna slušam tu pjesmu na mp3-u i zamišljam se kako klapa pjeva, a ja dolazim... i lupam sama sebe po glavi jer pretpostavljam da to košta previše samo da bi ja imala taj feeling
dalmašica je napisao/la:aj super da još nekom nije depresivna ova pisma...e i ja se bojim da je skupa...ova cifra od 3500 mi zvuči ajmeee
Natrag na Glazbeni sastavi i repertoar za vjenčanje, glazba za crkvu, prvi ples i plesne škole
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.