evo moje haljine poslije ponoci... na ovoj slici se najbolje vidi

Marketing:
brineta je napisao/la:Evo na temo da li se presvući nakon ponoći mislim da je to malo bezveze s obzirom da vjenčanu haljinu imamo priliku nostiti samo jednom u životu i zašto ju onda skidati??? Toliko se namučiš da nađeš savršenu haljinu koja će ti prekrasno stajati i platiš ju pun kufer i onda ju skineš nakon ponoći, nema smisla! Makar ona bila teška 15 kila, taj dan ću ju iznositi do iznemoglosti! A uostalom, kao što kažem haljina( po meni ) mora biti tako savršena i salivena da ju neću imati srca skinuti sljedeća 2 dana,a ne nakon ponoći!
Kaliopa je napisao/la:NI ja bas nemam nameru da se presvlacim. Nesto se svekrvica iscudjava kako necu. Pa posto vec neec da plati vencanicu onda nek kupi haljinu pa cu se rado presvuci
Rally_MO je napisao/la: E, kad sam skinula vjenčanicu skontala sam da mi ne smeta ona, već guma na podsuknji... Tako da sam mogla samo skinuti podsuknju i ostat u vjenčanici... Al tko nema u glavi...
Kaliopa je napisao/la:Mozda je off, a da li vam se i maldozenje presvlace?
Ovde se i oni poceli presvlaciti, samo cekam jos da naprave neku pauzu za presvlacenje gostiju
Lorelai je napisao/la:Ja sam baš nedavno gledala slike s jednog vjenčanja na kojem je bila prijateljica i mlada se nakon ponoći presvukla ni više ni manje nego drug vjenčanicu. Kao, nije se mogla odlučiti koja joj je vjenčanica lijepša pa je jedn nosila prije, a drugu poslije ponoći. A da vidite vjenčanice![]()
![]()
Moram priznat da sam rijetko kada vidila tako ružne vjenčanice.
Natrag na Vjenčanice iz snova, haljine, odjeća za kume, djeveruše, mame i iza ponoći, cipele
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.