Marketing:
meni takođeraurora je napisao/la:kreativnost, poze i sve skupa
blablaca je napisao/la:meni takođeraurora je napisao/la:kreativnost, poze i sve skupa
a on i snima ili samo slika? mislim, ima koju ekipu za snimanje isto?
aurora je napisao/la:da, da, ima on ekipu snimatelja i fotografa, a ako ne uspije doći on na vjenčanje, pošalje svoje fotografe, a on onda obrađuje slike....
MAŠA je napisao/la:aurora je napisao/la:da, da, ima on ekipu snimatelja i fotografa, a ako ne uspije doći on na vjenčanje, pošalje svoje fotografe, a on onda obrađuje slike....
ovo nisam znala...![]()
nas mijić fotka za 2 tjedna. nije mi uopće spominjao da postoji mogućnost da on ne dođe. istina, rekao je da ima svoju ekipu ALI koja dolazi s njim u pratnji kao njegovi asistenti.
aurora je napisao/la:Curke,
Mijić stavio nove slikice, aj bacite oko da prokomentiramo...
http://www.mijic.com/
MAŠA je napisao/la:aurora je napisao/la:Curke,
Mijić stavio nove slikice, aj bacite oko da prokomentiramo...
http://www.mijic.com/
ne znam zašto ali ovaj puta su mi fotkice nekako mlake... kao da nema te energije koju inače imaju sve mijićeve fotke.ali, svakako, lijepe i drugačije!
![]()
što se tiče rezolucije slika, ja sam inače tip koji se ne zamara mnogo tehničkim pojedinostima. meni je jedino bitno da su lijepo kadrirane i ne baš ono mutne da se baš vidi.
aurora je napisao/la:Onda će vjerojatno biti on.. no ima on valjda 2 ekipe, i kad imaju više svadbi isti dan i ako je on rezerviran, drugi fotografi slikavaju, ali navodno su dečki duper, tako da on garantira da se neće osjetit da on nije slikavao obzirom da ih on obrađuje....
hihi2412 je napisao/la:pa iskreno niti ja nisam dozivjela mijica tako da on salje nekog zamjenskog fotografa. valjda bi to spomenuo, za videografa znam 100% da ima tri razlicita lika, ali kao fotograf, mislim da je on sam.
jedino sto moze biti da ste pomjesale mijica i mihocija, jer je meni mihoci rekao da je zauzet taj datum kada sam ja htjela, ali je rekao da ima drugog fotografa koji slika za njega i da moze garantirati sto posto (S tim da je taj drugi fotograf malo jeftiniji od samog Mihocija).
MAŠA je napisao/la:ja sam u subotu bila u svatovima gdje je mijić odrađivao fotkanje i među ostalim smo se kratko dogovorili za naše svatove. rekla sam mu iskreno da mi ove posljednje fotkice nisu nešto, a on mi je rekao da puno toga ovisi o mladencima, jesu li oni opušteni i spremni na suradnju ili nisu.
i da, rekao je da će u naše svatove baš on doći fotkati tak da mi je sad srce skroz na mjestu.
aurora je napisao/la:[Ne, bila sam na svadbi u 8mj, i nije bio Mijić, nego 2 druga dečka...a Mijić nije bio jer je imao već dogovorenu svadbu i to je rekao mojim frednovima na vriijeme, i slike su lijepe svejedno.
aurora je napisao/la:Maša, ove zadnje fotke nije radio on...možda ti zato nisu nešto...
a mladenci su s njima okolo šetali 3 sata tako da nije baš da nisu spremni na suradnju...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.