Marketing:
FiLa je napisao/la: ....u limuzini smo pusili dok smo se vozili jer nas tamo nitko nije vidio....
zeljka2905 je napisao/la:FiLa je napisao/la: ....u limuzini smo pusili dok smo se vozili jer nas tamo nitko nije vidio....
sad ce meni smrditi unutra
FiLa je napisao/la::rofl: super tema......dragi i ja oboje pusaci, razgovarali o tome prije svadbe.....kao ruzno je vidjeti mladence da puse blablabla.....mi smo to rjesili ovako.....dragi je zapalio cigaru i drzao ju onako u ruci da se ne vidi i onda je izgledalo kao da mu ljubim ruku dok sam vukla dim
....u limuzini smo pusili dok smo se vozili jer nas tamo nitko nije vidio....jednu sam zapalila dok sam bila za jednim stolom s svekrom i mojima gdje me nitko nije ni skuzio valjda....jednu smo izasli van na 5min i zapalili i poslije vec u zoru smo se opustili i pusili do mile volje....
ali pazi dobro vjencanicu mislim da je meni netko malo skurio
Iva je napisao/la:he he ja sam te vidla
FiLa je napisao/la:Iva je napisao/la:he he ja sam te vidla
A dobro ajd ti si me stalno i gledala![]()
to je bilo oko onog kad sam malo bila ljuta ma znas
![]()
Iva je napisao/la:
kak ti znaš da sam te gledala kad me nisi primjećivala
FiLa je napisao/la:Iva je napisao/la:
kak ti znaš da sam te gledala kad me nisi primjećivala
Pogledaj malo bolje dvd....kad ulazimo tebe podragam, kad smo plesali migala sam ti cijelo vrijeme.....davala sam ti znakove cijelu noc a ti nista![]()
![]()
Iva je napisao/la:
tu sam plakala ko krava, uf![]()
a bigaje ipak ti je to bila prva noć ,za dalje bumo se dogovorile
![]()
![]()
Iva je napisao/la:di je miša da nas bana za ćet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Debeljucka je napisao/la:ja sam stvarno strastveni pusac.....
moj problem na svadbi je rjesen na sljedeci nacin
sa fotografom sam dogovorila da im necu platiti ako na ijednoj slici budem imala cigaretu u ruci.... to su i napravili....
pusila sam samo za stolom.... tako da se ne desi da slocajno propalim vjencanicu, koju samo i bez propaljivanja potrgala.... ali nema veze.....
znaci.... moze se pusti... ja sam od kojih 8 navece do 6 ujutro popusila 2 kutije,,,, a nigdje to nemam zabiljezeno.....
Likrija je napisao/la:Hvala djevojke, utješile ste me. Malo me popušta ta frka...
Natrag na Šminkanje, frizure, dijete, kozmetika lica i tijela
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.