Marketing:
mare je napisao/la:Da prijavim, danas nam je važan danLijevo dolje jedinica se pokazala na sunce!
mare je napisao/la:Tri odjednom?!?!?! Majko moja, jel' ju muči to? Jel nervozna?
Dani 26 je napisao/la:mare je napisao/la:Tri odjednom?!?!?! Majko moja, jel' ju muči to? Jel nervozna?
Pa nije bas...nemogu se pozalit... Imala je proljev jedno 5 dana i to je to. Kad su joj isla ova donja dva, imala je proljev 2 dana i izbili su odmah van. Sad ova 3 vec mjesec dana se vide, samo sto nisu vaniSve me strah kak ce to bit kad joj izadju... vec sad grize da je to strasno
Pogotovo kad se naljuti! Zivcenjaca
![]()
![]()
dabrica je napisao/la:Dani 26 je napisao/la:mare je napisao/la:Tri odjednom?!?!?! Majko moja, jel' ju muči to? Jel nervozna?
Pa nije bas...nemogu se pozalit... Imala je proljev jedno 5 dana i to je to. Kad su joj isla ova donja dva, imala je proljev 2 dana i izbili su odmah van. Sad ova 3 vec mjesec dana se vide, samo sto nisu vaniSve me strah kak ce to bit kad joj izadju... vec sad grize da je to strasno
Pogotovo kad se naljuti! Zivcenjaca
![]()
![]()
jel na mamu mozda?![]()
![]()
sorry na OT, morala sam...
dabrica je napisao/la:trojka dolje lijevo...samo sto nije....![]()
![]()
![]()
dabrica je napisao/la:najprviji
a cuj, cudna sam i ja, pa valjda mora biti nes drugacije
dabrica je napisao/la:Dani 26 je napisao/la:Imamo jos jedan novi zub! Dakle, cetvrti je vani
![]()
Dani 26 je napisao/la:dabrica je napisao/la:Dani 26 je napisao/la:Imamo jos jedan novi zub! Dakle, cetvrti je vani
![]()
![]()
![]()
A kaj hoces ti?! Pa tvoj je jos malicki! Ni Lena nije imala zubice sa 2 mjeseca
dabrica je napisao/la:3 molit cu lijepo! 3 mjeseca!
Natrag na Udane forumašice, trudnice i mlade mame
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.