Marketing:
spalato091 je napisao/la:Jel itko upoznat s dalmatinskim običajima,daruje li se nešto svekrvi i svekru prije vjenčanja?Što to uglavnom bude?Daruje li se i ostatak obitelji?MOlim vas iskustva i informacije
spalato091 je napisao/la:Jel itko upoznat s dalmatinskim običajima,daruje li se nešto svekrvi i svekru prije vjenčanja?Što to uglavnom bude?Daruje li se i ostatak obitelji?MOlim vas iskustva i informacije
blablaca je napisao/la:čisto radi toga da ne bude uvrijeđenih, mi poklonili i mojima i njegovima večeru, iako je mojima taj da bila GO, a njegovima skoro 2 mjeseca prije, a i full je lijepo izgledalo pred gostimato je dar od srca, dakle, nikakav običaj
a što se tiče običaja, tu su već dobili sve kako spada
blablaca je napisao/la:ma vraga ćeš i njegovima poklonit putovanje, samo stavi se u situaciju da jedni dobiju, a drugi ne, malo glupo, barem menividi što debeli kaže, da ne bi bilo da kasnije plače
![]()
u svakom slučaju, pametno
Emma285 je napisao/la:Za roditelje sam napisala u temi pokloni za kumove, a za svog budućeg sam razmišljala da mu kupim Fotić neki poluprofi jer si to jako želi. I moći se naše trenutke zajedničkog života zabilježiti uspomenom na vjenčanje :-)
Natrag na Gosti na vjenčanju: svi uzvanici, rodbina, kumovi, kume, svjedoci, djeveri i djeveruše
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.