na kraju sala nema uopće zavjese... a tepih vuće na ljubičaste neke nijanse

Marketing:
sonja_m je napisao/la:Tema i boje su moj najveći problem..... Nakon 100 dana razmišljanja sinulo mi je: bijelo, modro s ponegdje nježnom nijansom ružičaste. Kako vam to zvuči??? S tim da bih imala bijelu vjenčanicu, modre štikle, možda neki modro-bijeli cvijet ili ukras u kosi te bijelo-ružičasti buket s modrom vrpcom..... meni u glavi to izgleda dobro.... Šta vam se čini???
lunna je napisao/la:May meni to onda presvijetlo...
vise mi se svida kad je jedna boja kontrastna
Oluja je napisao/la:ja mislim da ce modro + njezno ruzicasto super izgledat![]()
(ne mogu sad nac prikladnu slikicu)
ribica08 je napisao/la:sonja trebalo bi super igledat![]()
sonja_m je napisao/la:
neeee, ne želim to.... želim bijelo - svijetloružičasti buket s modrom satenskom trakicom, a ne modro cvijeće
Maree je napisao/la:Meni će bazna boja biti bijela.. e, sad s kojim još bojama da ju kombiniram, da baš ne bude bijelo-bijelo, inaće je svadba u 7.mjtotalno sam bez inspiracije, ne mogu razmišljati preko zime, zima me deprimira
dobro su došli svi prijedlozi koj nemaju veze sa roza bojom
Maree je napisao/la:Meni će bazna boja biti bijela.. e, sad s kojim još bojama da ju kombiniram, da baš ne bude bijelo-bijelo, inaće je svadba u 7.mjtotalno sam bez inspiracije, ne mogu razmišljati preko zime, zima me deprimira
dobro su došli svi prijedlozi koj nemaju veze sa roza bojom
*** je napisao/la:Obzirom da ćemo imati svadbu u jesen, razmišljala sam o jesenskoj temi (od boje haljine do ostalih dekorativnih elemenata).
Jel neka od vas uspješno iskombinirala svadbu po ovoj temi, imate li koji savjet?
Natrag na Teme i stilovi vjenčanja (izbor boja, detalja i dekoracija vjenčanja)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.