Postao/la iinnaa.t dana pon sij 13, 2014 12:36 pm
Vidim da dugo nije bilo postova po ovoj temi... Izgleda da su sva djeca dobra u zadnje vrijeme... :-) e moj nije :-)
Znaci unazad mjesec dana poceo je mrziti sve sto ga sputava u slobodnom kretanju, pri tom mislim na tipa sjedenje u hranilici za vrijeme hranjenja, ili lezanje na prematalici za vrijeme prematanja. On toliko divlja da je ponekad ne moguce da ga sama presvucem i uzasno se ljuti. To nije plac, nego bas vriska i ljutnja, kao u stilu glupaco sto me ne pustis... Ponekad stvarno nemam snage i dodje mi da ga bacim kroz prozor. On se sav prezonoji, ja se sva preznojim a sve zato kaj nemre mit na miru...
A uspavljivanje me isto pocelo umarati... Traje sve duze i duze, ponekad po danu ga duze uspavljujem, nego sto na kraju spava. Do 6. mjeseci je bez problema svaku vecer i svako popodne zaspao sam, ali od onda, ako ne zaspe na cici, sto je isto postala rijetkost, ja njega nunam i nosam od 40 minuta do 2 sata. Prvo sam mislila da je samo faza i da ce proci, ali to traje i traje? Kako da ga naucim, ponovno da zaspe sam? kako?
Cry it out metoda ne dolazi u obzir, ne mogu ja to, srce bi mi puklo.
Ako imate neku ideju pomozite :-)