Kaj se sad dogodilo, nemam pojma... ajd, nocas se nije popiskila u krevet, zvala me oko 1:30h da joj se piski.
Marketing:
Tisa-Iskra je napisao/la:Danas sam ju stavila spavati bez pelene - samo sam stavila onaj plastičnjak ispod - i nije se popišala - a spavala i mazila se još poslije sa mnom 2.5 sati![]()
![]()
![]()
![]()
Danas se popiškila samo 1 u hlače kad smo bili u šetnji. Skoro je i drugi put, ali sam ju skužila i odmah stavila da čučne..![]()
![]()
I dalje ju moram ja žicati i moliti, ali više manje ode. Vidjet ću samo kak će biti u vrtiću (sutra ide), jer bi nju trebale pitati svakih sat vremena, za svaki slučaj. Jel dovoljno da zapakiram 3 hlača+čarapa+gaća?
Tisa-Iskra je napisao/la:Hvala ti Dani. Sad sam ju odvela, teta je skoro dobila fraze, ali zato kaj joj je još 10 djece "odviknuto", 3 stvarno pita i ode na kahlicu, a 7 ni ne kuži da se pokakalo. Rekla sam joj da ima 3 seta, da je pišila doma, da procijeni sama da li ide ili ne ide. Pauli sam rekla da kad treba na wc da se dere KAAKAAA i ona to kad ju pitam napravi, ali u dnevnom boravku sam ju ja stavljala svakih sat vremena i imala je tutu stalno dostupnu, tak da ne znam kak će joj tamo ići![]()
![]()
S jedne strane, žao mi je teta i zbog njih bih ju stavila u pelene,jer se stvarno jadne namuče u ovoj fazi(i nek mi nitko ne kaže "To je njihov posao", znam da je , ali fakat su mi tete divne i ove godine su dobile još 7 djece koje nisu naviknute na vrtić, i sad ih je 24 i to je stvarno katastrofa.), s druge strane ipak mi se čini (bez obzira što ju moram pitati stalno) da smo na dobrom putu i žao bi mi ju bilo sada vraćati, kad je počela i sama skidati pelenu sa sebe i sve.![]()
Nadam se da će ipak sve proći ok.
![]()
Tisa-Iskra je napisao/la:Sve me strah doći u vrtić sad popodne.
ništa idem se bacati na pospremanje i sl.
I da - nešto što me prilično uzrujava neko vrijeme - dakle - pronaći gaćice i potkošulje broja 92 kao da je nemoguća misija. Mislim, kaj su sva djeca već br 98 kad se odviknu - tak su veliki ili se tak kasno odvikavaju?!?!? Ne kužim.. Katastrofa, maltene da moraš proći cijeli grad da bi gaćice našao. Užas![]()
Miška je napisao/la:Noćas se popiškila i vikala "mama, dođi presvuci svoju curicu"
Natrag na Udane forumašice, trudnice i mlade mame
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.