Marketing:

Tisa-Iskra je napisao/la:Una mi je seka. A druga seka je Raša.. Mi smo po rijekama dobile ime.

i znam 3 ljudi koji su dali to ime 

malena_4you je napisao/la:kod mene ima jedna reneja i meni je to ime![]()
)

).

To je zapravo muška verzija od Darinka. Kao, darovan. Ali meni je to zvučilo kao Karin tako da sam se dala zbuniti... 

Vida mi je odlično ime, i kod nas je na našem duuuugom popisu, jer ima ovaj D u sebi

ne znam sta bih

Ana_Split je napisao/la:Cure moje treba mi vasa pomoc oko imena pisala sam vam vec da smo odlucili da bude Luka ali moj pokojni otac se zvao branko kao i otac mm i neki dan mi mama kaze kroz suze kako bi ona volila da malome damo ime branko.To me pogodilo a i bilo bi ispravno a opet sa druge strane mi je to zasterelo ime i nikako mi ne ide uz bebu![]()
ne znam sta bih

Ness je napisao/la: Draga moja, ispravno je samo ono ime koje vi izaberete svome djetetu. Vaši roditelji su imali priliku birati imena svojoj djeci, tj. vama, a sada je na vama red, i nemoj dozvoliti da ti se itko miješa u odabir imena.
Druga stvar ako ti želiš dati djetetu ime po svom pokojnom ocu, ali ako se radi toga nećeš osjećati dobro, nemoj!!!

Ana_Split je napisao/la:Cure moje treba mi vasa pomoc oko imena pisala sam vam vec da smo odlucili da bude Luka ali moj pokojni otac se zvao branko kao i otac mm i neki dan mi mama kaze kroz suze kako bi ona volila da malome damo ime branko.To me pogodilo a i bilo bi ispravno a opet sa druge strane mi je to zasterelo ime i nikako mi ne ide uz bebu![]()
ne znam sta bih

Natrag na Udane forumašice, trudnice i mlade mame
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.