samo jedno pitanje...jeste li imali nešto ušteđevine prije vjenčanja i ako da..koliko bi bilo pametno ušparat?
hvaaaaaaaalaaaa

Marketing:

Bubi je napisao/la:samo jedno pitanje...jeste li imali nešto ušteđevine prije vjenčanja i ako da..koliko bi bilo pametno ušparat
uglavnom, znam samo da smo forsirali sto vise platiti prije samog vjencanja da se sto prije toga rijesimo i da nemamo brige. znam da smo nakon vjencanja platili foto-video, cvijece u sali i crkvi, kolace i restoran (iako smo i tu ostavili dobar dio kapare), a na sam dan vjencana smo iz kuverte, nakon dara platili band. ostalo smo sve prije!

Babygirl je napisao/la:jel netko poceo sa planiranjem svadbe a da nema ustedenih novcica?

Babygirl je napisao/la:jel netko poceo sa planiranjem svadbe a da nema ustedenih novcica?
u hodu rješavamo jednu po jednu stvar, tako da za kraj planiramo ostaviti samo restoran, fotografa i bend, ostalo ćemo riješiti prije svadbe. imamo još godinu dana...tješim se 

samo_njegova je napisao/la:e, a koliko dođu sva ta silna kaparenja? koji iznos se obično daje restoranu, bendu, fotografu? da znam koliko novaca se treba otprilike ušparati..

sto se tice kaparenja i koliko se sijecam, jedino nismo kaparili fotografa jer nas je moja frendica fotografirala koja je fotograf ; nismo dali kaparu u restoran jer se znam sa vlasnikom i on mi je rekao da ne moram nista kapariti i cvijece nismo kaparili ali to je bila najjeftinija stavka tako da to ocito nije bilo ni potrebno 

nama je draze tako nego davat silinu novaca na najblizu rodbinu (čitaj:barem 350 ljudi
). eto... Sritno u šparanju :-)
omgsamo_njegova je napisao/la:vidim da se cifra vrti imeđu 5000E i 7000E
pa s tin se moze opremit stan... ili kupit auto... ne znan, cure moje, ja van se iskreno divin...

,da bude romanticno i jako mi je bitan fotograf...

Natrag na Planiranje vjenčanja
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.