Za početak, budimo se prosječno 5-6 puta tijekom noći...onak, iz čista mira. Pa se u mraku gledamo onak "bijelo" i niš nam nije jasno...
A snovi...
Sanjam u pravilu probleme s - vjenčanicom! Ni sa čim drugim ja dragi ljudi problema nemam...sem s tom nesretnom haljinom. U mom snu je ili poderana, ili uprljana, ili je ne mogu naći...ili nađem krivu pa se preznojavam...Eh da, lažem...sanjala sam i to kako sam u nekom predvorju crkve, svi me čekaju unutra jer trebam upravo poć k oltaru...a ja, bez šminke, bez zurke, bez cipela...onak, tresem se ko šiba
Strava.On...on je sinoć sanjao da ženi neku curu iz srednjaka koju nije vidio cirka desetak godina...
i niš mu nije jasno.Neki dan je sanjao da ga njegovi psuju što nema niti glazbu, niti odijelo, niti hranu...niti zna gdje sam ja
Događa se, ooo da. I brijem da će toga, kako se dan "D" bliži, biti sve više....

i ja kontam kako jos nisam narucila pozivnice, nisu se jos ni pocele tiskat a imam jos misec i 6 dana
uzak struk i duge noge. i u snu mlati tom kosom okolo
inace uvik veze tu kosu, i nikad je nisam vidila da mlati njome

a ja sinoc opet imala nekakve more vezano za vjencanje, al sam zaboravila sta sam sanjala (hvala bogu)

i crne natikace na petu