Marketing:

Noćne more prije vjenčanja

Vjenčani budget, vjenčani planer, što prvo rezervirati, sve u vezi organizacije što ne pripada u ostale podforume Vjenčanja snova.

Re: Noćne more prije vjenčanja

PostPostao/la Nanaelle dana pon ožu 01, 2010 8:51 pm

Dakako, u zadnje vrijeme i ja i moj budući smo načisto pošandrcali... :neznamkakoti:

Za početak, budimo se prosječno 5-6 puta tijekom noći...onak, iz čista mira. Pa se u mraku gledamo onak "bijelo" i niš nam nije jasno... :huh:

A snovi... :cheer:

Sanjam u pravilu probleme s - vjenčanicom! Ni sa čim drugim ja dragi ljudi problema nemam...sem s tom nesretnom haljinom. U mom snu je ili poderana, ili uprljana, ili je ne mogu naći...ili nađem krivu pa se preznojavam...Eh da, lažem...sanjala sam i to kako sam u nekom predvorju crkve, svi me čekaju unutra jer trebam upravo poć k oltaru...a ja, bez šminke, bez zurke, bez cipela...onak, tresem se ko šiba :o Strava.

On...on je sinoć sanjao da ženi neku curu iz srednjaka koju nije vidio cirka desetak godina... :o i niš mu nije jasno.
Neki dan je sanjao da ga njegovi psuju što nema niti glazbu, niti odijelo, niti hranu...niti zna gdje sam ja :rofl:

Događa se, ooo da. I brijem da će toga, kako se dan "D" bliži, biti sve više.... :neznamkakoti:
slika
Nanaelle

Marketing:

PostPostao/la maybelline dana uto ožu 02, 2010 3:58 pm

opet :shock1:
ak ovak krene svaku noc ima da se :visi:
sanjala sam da sam isla gledat dekoracije za stolove i to cvijece :shock1: koje btw uopce neplaniram imati,osim na nasem stolu
bila sam u cvjecarni di mi sestricna radi i gledala sam katalog da vidim sta nude,a ono sve neki jad i bjeda od vaza :ne zna:
sto god sam htjela od cvijeca nisu imali :ne zna:
you raise me up*-02.10.2010.- *upute i pravila kako staviti sliku u post
slika
Čuvaj tu kap, pretvori je u slap, sa mnom poteci ka beskrajnoj rijeci...
maybelline
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la malena_4you dana sri ožu 03, 2010 3:16 pm

sirotice kak se vi mučite; :grli: :grli: :grli: :grli: :grli:
sad ste me prestrašile
ja hvala bogu još nemam noćne more :D
slika

...bol nije bol kad se u duši stiša, kad ti nisi tu kiša nije kiša, ni ljubav nije ljubav kad se usne ne spoje, ni usne nisu usne kad nisu tvoje... :volime:
malena_4you
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la zelenooka-007 dana sri ožu 03, 2010 9:30 pm

ahhhh.... ja prošle noći sanjala da me ujutro na dan vjenčanja pčela ubola za usnicu...

nemoram ni objašnjavat šta je bilo!!!

p.s. mislim stvarno, kao da nemam boljih stvari za sanjat.... i ja ih nađem... :budala: :budala: :budala: :budala: :budala:
22.05.2010. i sve dok dišem, dok sam tu...život sam spremna dat za njega...

slika
zelenooka-007
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la malena_4you dana čet ožu 04, 2010 3:27 pm

zelenooka-007 je napisao/la:ahhhh.... ja prošle noći sanjala da me ujutro na dan vjenčanja pčela ubola za usnicu...

nemoram ni objašnjavat šta je bilo!!!

p.s. mislim stvarno, kao da nemam boljih stvari za sanjat.... i ja ih nađem... :budala: :budala: :budala: :budala: :budala:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
slika

...bol nije bol kad se u duši stiša, kad ti nisi tu kiša nije kiša, ni ljubav nije ljubav kad se usne ne spoje, ni usne nisu usne kad nisu tvoje... :volime:
malena_4you
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la Oluja dana sri ožu 10, 2010 11:05 am

eto mene s prvom pravom pravcatom morom :cerek:
ovako, sanjala sam da se sestra i ja udajemo na isti datum, i to je 16.10. i u snu je 10.3 al nekako moje vjencanje dodje prije 24.4. nadam se da sam ovo uspila objasnit? :misli: i ja kontam kako jos nisam narucila pozivnice, nisu se jos ni pocele tiskat a imam jos misec i 6 dana :shock1: :shock1: :shock1:
i onda mi se sestra uda, a ja nisam bila prisutna, nemam pojma zasto,gledam joj slike na foticu, i skroz je cudno obucena ima na sebi nekoliko stvari, i tocno se sicam sta je sve u snu imala moje na sebi;crvenu haljinu, ispod je imala jos dvi stvari, pa svoju neku majicu i priko moju sivu majicu iz mng sa crvenim srcem koja mi je cila izblidila vishe...a njena kuma je bila obucena :svakacast: :svakacast: :svakacast: u neku zlatnu usku haljinu na sljokice, sto uopce nije njen stil, ona je onako princezast, barbie tip, cak i podsjeca na barbie jer ima dugu, uzasno gustu kosu do struka, velike :cice: uzak struk i duge noge. i u snu mlati tom kosom okolo :ha: inace uvik veze tu kosu, i nikad je nisam vidila da mlati njome :roll:
i ja sam kontam ako dam pravit pozivnice bit ce mi gotove 6 dana rpije vjecnaja, pa da je bar 15 dana kao imala bi ih vrieman podilit....
uglavnom probudila sam se i tribala mi je koja sekunda da svatim da sam to samo sanjala :neznamkakoti: :neznamkakoti: :neznamkakoti: :neznamkakoti:
u mraku je svaka mačka crna!
slikaslika
Oluja
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la malena_4you dana sri ožu 10, 2010 11:30 am

ja često sanjam da idem kroz crkvu, tata me vodi pod ruku i kako idem prema oltaru vim visokog, crnog muškarca koji me čeka
ali se nikad ne okrene,pa ja zbunjeno hodam i govorim tati da me strah
a što je najvažnije moj dragi je visok ali ne sliči nimalo ovom iz snova :budala: :budala:
koji glupi san
:lol:
slika

malena_4you
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la maybelline dana sri ožu 10, 2010 3:44 pm

Oluja je napisao/la:eto mene s prvom pravom pravcatom morom :cerek:
ovako, sanjala sam da se sestra i ja udajemo na isti datum, i to je 16.10. i u snu je 10.3 al nekako moje vjencanje dodje prije 24.4. nadam se da sam ovo uspila objasnit? :misli: i ja kontam kako jos nisam narucila pozivnice, nisu se jos ni pocele tiskat a imam jos misec i 6 dana :shock1: :shock1: :shock1:
i onda mi se sestra uda, a ja nisam bila prisutna, nemam pojma zasto,gledam joj slike na foticu, i skroz je cudno obucena ima na sebi nekoliko stvari, i tocno se sicam sta je sve u snu imala moje na sebi;crvenu haljinu, ispod je imala jos dvi stvari, pa svoju neku majicu i priko moju sivu majicu iz mng sa crvenim srcem koja mi je cila izblidila vishe...a njena kuma je bila obucena :svakacast: :svakacast: :svakacast: u neku zlatnu usku haljinu na sljokice, sto uopce nije njen stil, ona je onako princezast, barbie tip, cak i podsjeca na barbie jer ima dugu, uzasno gustu kosu do struka, velike :cice: uzak struk i duge noge. i u snu mlati tom kosom okolo :ha: inace uvik veze tu kosu, i nikad je nisam vidila da mlati njome :roll:
i ja sam kontam ako dam pravit pozivnice bit ce mi gotove 6 dana rpije vjecnaja, pa da je bar 15 dana kao imala bi ih vrieman podilit....
uglavnom probudila sam se i tribala mi je koja sekunda da svatim da sam to samo sanjala :neznamkakoti: :neznamkakoti: :neznamkakoti: :neznamkakoti:

pocelo i kod tebe ha :cerek:
slika
maybelline
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la Oluja dana sri ožu 10, 2010 9:32 pm

maybelline je napisao/la: pocelo i kod tebe ha :cerek:

mislim da je meni ovaj forum i forumashice nabili stres i tempo, kad vidim sta vi sve radite i zato sam pocela i more imat. najbolje da se odjavim odavde :kava:
slikaslika
Oluja
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la malena_4you dana čet ožu 11, 2010 8:31 pm

[mislim da je meni ovaj forum i forumashice nabili stres i tempo, kad vidim sta vi sve radite i zato sam pocela i more imat. najbolje da se odjavim odavde :kava:[/quote]

:lol: :lol: :lol:
slika

malena_4you
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la Oluja dana čet ožu 11, 2010 9:08 pm

malena_4you je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

smij se ti smij, :izivciran: a ja sinoc opet imala nekakve more vezano za vjencanje, al sam zaboravila sta sam sanjala (hvala bogu)
slikaslika
Oluja
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la Polesana dana pet ožu 12, 2010 12:14 am

:lol: :lol:
Cure, predlažem da damo psihijatru da nam malo isposmatra i definira snove: imao bi puno radno vrijeme s nama! :rofl:
Polesana
Forumašica u usponu
Forumašica u usponu

PostPostao/la vrazichka dana pet ožu 12, 2010 8:48 am

evo mene na tu temu :izivciran: :izivciran:
spremala sam se kod bake :huh: :huh: za vjencanje, obucem svoju haljinu, skinem ju i oblacim neku do koljena. vidim da imam dlakave noge i stavljam crno bijele stucne :idea: i crne natikace na petu :ha: :ha: vec je termin za misu 15 do 5 ja jos kod bake..krecem i u autu (ovo je najbolji dio) uzimam strucak umjetnih kala i vezem sa izolir-trakom :huh: :huh: ispred crkve vidim frenda i sestru obucenu u odijelo (ko kak vozaci imaju) sa onom njihovom kapom
kazem frendu da nemam druge cipele i da me opce ne gleda. pitam se di su svi..vec se drugi svatovi spremali iza nas..i tu je bio kraj

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
slika
slika slika
vrazichka
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la Oluja dana pet ožu 12, 2010 9:30 am

vraze :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ovo s izolir trakom mi je najjace :svakacast: :svakacast: :svakacast:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slikaslika
Oluja
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la blablaca dana pet ožu 12, 2010 9:48 am

vraže, ovo je skoro ko lud zbunjen normalan :lol: :lol: :lol: odlična epizoda :thumbsup:
bebaslika

12.o9.2oo9... jedan život malo je
slika slika
slika
blablaca
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la vrazichka dana pet ožu 12, 2010 10:16 am

m koma..jos je bila crvena i na kraju "buket" se nije niti drzao..popustila je :thumbsdown:

slika
slika slika
vrazichka
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la Isabella dana pet ožu 12, 2010 10:18 am

ajme koja mora :shock1:
jesi se preznojila? :D
ja svaku večer nešto sanjam, nevjerojatno, tak da ću do vjenčanja vjerojatno biti bez snova
Isabella
Forumašica u usponu
Forumašica u usponu

PostPostao/la Lorelai dana pet ožu 12, 2010 10:28 am

vrazichka je napisao/la: uzimam strucak umjetnih kala i vezem sa izolir-trakom :huh: :huh:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
30.09.2004.................................. 08.05.2010.................................. 25.12.2010.
slikaslika slika
Tebe ne bih mjenjala za miran ocean, ja te ne bih mjenjala za stvari sve sto znam. Jer nista mi ne moze tebe zamjeniti,
tebe ne bih mjenjao da daju cijeli svijet
Lorelai
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la vrazichka dana pet ožu 12, 2010 10:28 am

ma nisam neg mi je sve bilo cudno ujutro koje idiotarije sanjam...sto nemam pametnijeg posla :ne zna: :ne zna:
mislim izolir-traka je povezana sa poslom od m. jooj kad mu kazem :lol: :lol: :lol:
slika
slika slika
vrazichka
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la atalya dana pet ožu 12, 2010 11:26 am

ovo će najbolje shvatit vražićka jer sam njoj pričala o svađi s mamom u vezi torte:

dakle, udala se ja :cheer: i dolazi vrijeme za tortu, kad ono, konobari donesu tortu od piškota namočenih u bešamel :shock1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
you stole my heart in 1 - 2 - 3. I love you, yes it' s true, you stole my heart and I'm gonna steel yours too.

http://www.youtube.com/watch?v=QV4rQXa4Ud4

slika

slika
atalya
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la vrazichka dana pet ožu 12, 2010 11:27 am

atalya je napisao/la:ovo će najbolje shvatit vražićka jer sam njoj pričala o svađi s mamom u vezi torte:

dakle, udala se ja :cheer: i dolazi vrijeme za tortu, kad ono, konobari donesu tortu od piškota namočenih u bešamel :shock1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bešamel... ok ne znam cija je nocna mora gora :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
slika
slika slika
vrazichka
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la maybelline dana pet ožu 12, 2010 12:20 pm

ajme vraze izolirka je :lol: :lol: :lol:

a piskote u besamel :rofl: :rofl: :rofl:
slika
maybelline
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la ribica08 dana pet ožu 12, 2010 10:13 pm

maybelline je napisao/la:ajme vraze izolirka je :lol: :lol: :lol:

a piskote u besamel :rofl: :rofl: :rofl:

ovo moram komentirati... prejako prejako!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
slikaslika
slika
ribica08
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la malena_4you dana pon ožu 15, 2010 11:50 am

vrazichka je napisao/la:evo mene na tu temu :izivciran: :izivciran:
spremala sam se kod bake :huh: :huh: za vjencanje, obucem svoju haljinu, skinem ju i oblacim neku do koljena. vidim da imam dlakave noge i stavljam crno bijele stucne :idea: i crne natikace na petu :ha: :ha: vec je termin za misu 15 do 5 ja jos kod bake..krecem i u autu (ovo je najbolji dio) uzimam strucak umjetnih kala i vezem sa izolir-trakom :huh: :huh: ispred crkve vidim frenda i sestru obucenu u odijelo (ko kak vozaci imaju) sa onom njihovom kapom
kazem frendu da nemam druge cipele i da me opce ne gleda. pitam se di su svi..vec se drugi svatovi spremali iza nas..i tu je bio kraj

nešto slično sam ja noćas sanjala; isto sam se spremala za vjenčanja i obukla tirkizno zelenu :shock1: :shock1: (a tu boju ni ne volim) vjenčanicu neku lepršavu s puno tila, na nju kaput s kapuljačom jer je užasno puhao vjetar i izašla sam iz crkve :ha: :ha: ; neznam kako sam se uopće najednom našla nutra, i onda sam nekud trčala :huh: :huh:
najednom sam otvorila oči, tj.probudila se i počela sama sebi smijati kakve gluposti sanjam :rofl: :rofl:
a što je najsmiješnije još mi fale dvije godine do vjenčanja pa je smiješno što već sad sanjam o tome :lol: :lol:
slika

malena_4you
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la zelenooka-007 dana uto ožu 23, 2010 3:57 pm

o ovako... meni su moje cipele počele zadavat velike probleme, čai imam i nočne more... :budala: :budala:

nikako nemogu nać cipele koje mi se sviđaju... noćas sam sanjala da se udajem bosa!!!!!! svećenik mi stalno gleda u noge... btw, vjenčanica mi je prekratka pa se vide prsti!!!!!!!!! :shock1: :shock1: :shock1:

a drugi san je išao ovako (prije nekoliko noći) : kupovala sam cipele sa kumom, ona nađe predivne, za mene nema broja... tražimo dalje, a kad nema ništa nigdje! na kraju kupim neke cipelice koje su mi bile simpa, al to još uvik nije bilo to,al ajde... na dan vjenčanja ja ih obuvam i hodam oko kuće u njima, kad ono, peta pukne!!!! šta sad? ja se udala u nekim faken klompama... ma katastrofa!!!!!!!!!!!

:visi: :visi: :visi: :visi: :visi: :visi: :visi: :visi:
22.05.2010. i sve dok dišem, dok sam tu...život sam spremna dat za njega...

slika
zelenooka-007
Super forumašica
Super forumašica

Marketing:

PrethodnaSljedeća

Natrag na Planiranje vjenčanja

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.