Da li da odemo u Rim+Toskanu na 10dana (našla jednu super ponudu) ili na Maltu 7 dana u 8mjesecu. Dragi bi dogao dobiti godisnji 2 tjedna, a neznamo kud?
Pomoć...
Marketing:

zelenooka-007 je napisao/la:ja vidila i rim i toskanu...nije loše,ali nije ni nešto posebno... a bila mi frendica na malti i od njenih silnih rječi hvale i divnih slika mislom da je tamo predivno... zato definitivno glasam za maltu....
meni se sviđaju krstarenja...ili skandinavske zemlje... ah,šta bi dala za 10-ak dana u norveškoj... oni fjoedovi i divote... ahhhhhhh......
Baš mi je drago da se je ostalima svidjela, mi idemo u 5.mjesecu. Možda će u 8.biti dosta vruće?
I u Rimu i Toskani isto tako, s time da ćete na Malti se moći baciti u more, a u Italiji biste se kuhali na asfaltu!
Da li netko ima neka iskustva sa smještajem? Za sada imamo samo avio kartu, povratna po osobi čak 33 eura!

Tako da bi mi stvaaarno koristile tvoje preporuke!

smještaj je stvarno užasno skup, a vjerujem da je i sve ostalo tamo, ali šta je tu je ...pa ako netko ima neke savjete općenito za Pariz, i za smještaj, neka podjeli

poles.ana je napisao/la: Za sada imamo samo avio kartu, povratna po osobi čak 33 eura!![]()

seka je super
i to da idemo odmah nakon svatova,a lijepo smo se dogovorili da idemo u hrv,a iduce godine cemo nekud dalje

)razmišljali smo da ne bi dalje od zadra...dragi bi na rab na onu rajsku plažu, a ja bi radije u zadar il nin il tak neš...to smo rekli seki, ostalo je na njoj 

atalya je napisao/la:a gle, s obzirom da idemo s malom (nikud bez nje)razmišljali smo da ne bi dalje od zadra...dragi bi na rab na onu rajsku plažu, a ja bi radije u zadar il nin il tak neš...to smo rekli seki, ostalo je na njoj

mia_m je napisao/la:atalya je napisao/la:a gle, s obzirom da idemo s malom (nikud bez nje)razmišljali smo da ne bi dalje od zadra...dragi bi na rab na onu rajsku plažu, a ja bi radije u zadar il nin il tak neš...to smo rekli seki, ostalo je na njoj
malo OT ako cete u zd evo ja cuvam malu kad sam vikendom tamopa vi gustate sami

vrazichka je napisao/la:moj je zapeo za tunis i ne moze ga docekati![]()

Natrag na Bračna putovanja i izleti
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.