Marketing:

Organizacija bračnog putovanja

Destinacije za bračna putovanja i izlete u Hr i svijetu + putničke agencije

Re: Organizacija bračnog putovanja

PostPostao/la magdalenam dana pon vel 08, 2010 4:11 pm

Imam još par stvarčica za koje bi trebala pomoć. Glavno sam rješila,a ostaje mi putovanje.

Da li da odemo u Rim+Toskanu na 10dana (našla jednu super ponudu) ili na Maltu 7 dana u 8mjesecu. Dragi bi dogao dobiti godisnji 2 tjedna, a neznamo kud? :neznamkakoti:

Pomoć...
magdalenam

Marketing:

PostPostao/la zelenooka-007 dana pon vel 08, 2010 4:16 pm

ja vidila i rim i toskanu...nije loše,ali nije ni nešto posebno... a bila mi frendica na malti i od njenih silnih rječi hvale i divnih slika mislom da je tamo predivno... zato definitivno glasam za maltu....

meni se sviđaju krstarenja...ili skandinavske zemlje... ah,šta bi dala za 10-ak dana u norveškoj... oni fjoedovi i divote... ahhhhhhh......
22.05.2010. i sve dok dišem, dok sam tu...život sam spremna dat za njega...

slika
zelenooka-007
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la mary dana pon vel 08, 2010 4:20 pm

I ja mislim da bih odabrala Maltu.. :thumbsup:
od udavače do gospođe...
čekam plusić, pa će biti i ticker...slika

http://public.fotki.com/mary27/ (slideshow)
slika
mary
Junior savjetnica
Junior savjetnica

PostPostao/la citrix dana pon vel 08, 2010 7:56 pm

Ako ste imalo avanturističkog duha, svim srcem predlažem sačekati i tjedan prije prekopati sve što last minute nudi :loveflag:

Pogotovo što u 7-8 mjesecu puca sezona na svim ćoškovima ponuda će biti puno više nego sada.

Mi smo dobili tenerife u pola cijene :D
Prvotno je želja bila Grčka, ali je sezona taman završila i za tjedan tamo poduplali bi nam cijene klasičnih aranžmana vrijeme bi nam bilo koma tako da smo s tenerifima prošli jeftinije nego smo mislili zakucati u bračno .. :D

Ono što je najbitnije je da se dobro zabavite, odmorite od svega, bilo to u italiji, grčkoj,turskoj, španjolskoj, švedskoj, japanu etc..
slika
citrix

PostPostao/la Oluja dana pon vel 08, 2010 8:06 pm

glasam za maltu jer su nam prijatelji bili tamo na medenom, i bilo im je prekokrasno!!!! :cerek: :cerek: :cerek:
u mraku je svaka mačka crna!
slikaslika
Oluja
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la magdalenam dana uto vel 09, 2010 11:58 am

zelenooka-007 je napisao/la:ja vidila i rim i toskanu...nije loše,ali nije ni nešto posebno... a bila mi frendica na malti i od njenih silnih rječi hvale i divnih slika mislom da je tamo predivno... zato definitivno glasam za maltu....

meni se sviđaju krstarenja...ili skandinavske zemlje... ah,šta bi dala za 10-ak dana u norveškoj... oni fjoedovi i divote... ahhhhhhh......

uuuuu, i ja sam to htjela (misleci na norvešku) no moj dragi nebi bas u sjeverne krajeve. hvala :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
magdalenam

PostPostao/la Polesana dana pet vel 12, 2010 4:34 pm

I ja glasam za Maltu, jer smo si mi to izabrali kao bračno! :cerek: Baš mi je drago da se je ostalima svidjela, mi idemo u 5.mjesecu. Možda će u 8.biti dosta vruće? :ne zna: I u Rimu i Toskani isto tako, s time da ćete na Malti se moći baciti u more, a u Italiji biste se kuhali na asfaltu! :lol:
Mi smo odlučili, budući da si sami organiziramo bračno na Maltu i stvarno smo jako jeftino prošli, za još jedno putovanje mjesec dana nakon, bračno n.2! :lovestruck:
Destinacija: Pariz! :cheer: :cheer: Da li netko ima neka iskustva sa smještajem? Za sada imamo samo avio kartu, povratna po osobi čak 33 eura! :lol: :lol:
Polesana
Forumašica u usponu
Forumašica u usponu

PostPostao/la geceta dana pet vel 12, 2010 5:52 pm

Ja nazalost Maltom nisam pretjerano odusevljena. Bila za Uskrs prije dvije godine. Sam otok se vidi za jedan dan, lijep je ali kazem, nothing special. No dobro, vjerojatno ni ne mislite previse gubit vremena na to ;-) Ne kazem da je ruzan, simpa je samo valjda me nije odusevio ko neke druge destinacije. Druga stvar na koju treba paziti je da njihova kategorizacija hotela nimalo ne odgovara nasoj pa je hotel 4zvjezdice ravan nasem htelu s 2/2,5 zvjezdice. Buduci da cete puno vremena biti u krevetu, svakako uzmite bolji hotel. Ako vec idete tamo, definitivno odite pogledat Gozo jer je otocic krasan. Koji dio svibnja? Pripazite da uzmete nesto toplije odjece, cesto zna zapuhat.
Sto se Pariza tice, imam iskustva s unajmljivanjem stanova, s hotelima ne toliko ali svakako treba paziti u kojoj cetvrti uzimate hotel. Slovi kao romantican grad ali nesto tako veliko to rijetko kada i je zbog opasnosti koje vrebaju.

Mi trenutno biramo destinaciju i previse nam se toga svida: Bali, Mauricijus, Madeira, Island, Izrael. Ako uspijemo, u Tunis bi za Uskrs, mali odmor prije svadbe.
geceta

PostPostao/la Polesana dana sub vel 13, 2010 1:41 am

Super, hvala ti na informacijama! Upravo sada tražimo hotele za Maltu tako da ako ste bili negdje i imate preporuke, pliz pliz pliz na pp! Bila bih ti jaaako zahvalna! :mig:
A Maltu smo izabrali baš zbog toga- nema se što puno raditi i neće nam biti žao što, npr., nismo stigli nešto vidjeti, a uz to, bit će toplije nego kod nas.
Što se Pariza tiče, i mene nekako privlače ti apartmani, iako je Francuska stvarno skupa što se smještaja tiče! :izivciran: Tako da bi mi stvaaarno koristile tvoje preporuke! :kiss: :cheer:
Od destinacija koje si nabrojala bila sam u Izraelu i stvarno imam diiivno mišljenje o toj zemlji. Posebna je, puna mirisa i začina, bijelog kamena... ma :lovestruck:
Polesana
Forumašica u usponu
Forumašica u usponu

PostPostao/la Ninna dana ned vel 14, 2010 12:50 pm

Mi bi isto u Pariz na bračno :cerek: smještaj je stvarno užasno skup, a vjerujem da je i sve ostalo tamo, ali šta je tu je ...pa ako netko ima neke savjete općenito za Pariz, i za smještaj, neka podjeli :D
ana...a preko koga ste to našli tako jeftine karte? vjerojatno jer ste rano rezervirali...meni je problem to što još ne znam da li ću moći dobiti godišnji kad hoću, tako da ne mogu ništa još rezervirati :roll:
15.05.2010
slika slika
Ninna

PostPostao/la mary dana pon vel 15, 2010 9:50 am

poles.ana je napisao/la: Za sada imamo samo avio kartu, povratna po osobi čak 33 eura! :lol: :lol:

:shock1:
A di ste to našli?? :D
od udavače do gospođe...
čekam plusić, pa će biti i ticker...slika

http://public.fotki.com/mary27/ (slideshow)
slika
mary
Junior savjetnica
Junior savjetnica

PostPostao/la Polesana dana uto vel 16, 2010 9:31 pm

Treba pratiti akcije Ryanaira (mi za Maltu krećemo iz Trevisa, blizu nam je) i EasyJet je ok ako znate dosta unaprijed. S time da je bolji EasyJet baš za Pariz jer Ryanov aereodrom je dosta daleko... a Easy ima i Charles de Gaulle i Orly, kreće se iz Venecije.
I ja tražim smještaj za Pariz, stvaaarno je skupo! :thumbsdown:
Ajmo cure, ako netko nešto nađe, samo hrabro! Moramo udružiti snage! :mig:
Polesana
Forumašica u usponu
Forumašica u usponu

PostPostao/la Isabella dana pet ožu 12, 2010 2:13 pm

nas više privlači miran medeni mjesec, sunce i laganini uživancija.
možda mljet? vis? žirje ili zlarin?
na dva od tih četiri otoka nisam bila, dragi nije ni na jednom od njih.
Isabella
Forumašica u usponu
Forumašica u usponu

PostPostao/la vrazichka dana pet ožu 12, 2010 2:18 pm

mi cemo kako sam i mislila.. ako nam ostane nesto novaca..pa kolko imamo uplatimo tunis. 7 ili 14 dana ovosi o mogucnostima :jig: :jig:
slika
slika slika
vrazichka
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la atalya dana pet ožu 12, 2010 2:32 pm

menimoja seka/kuma objavila da će nam poklonit bračno :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

sad ju volim još i više :cerek: :cerek: :cerek:
mislim, to sam stavil atu jer ja onda nemam niš s organizacijom osim pakiranja i uživanja :D
you stole my heart in 1 - 2 - 3. I love you, yes it' s true, you stole my heart and I'm gonna steel yours too.

http://www.youtube.com/watch?v=QV4rQXa4Ud4

slika

slika
atalya
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la maybelline dana pet ožu 12, 2010 4:09 pm

woooww ata :vau: seka je super
znas gdje cete ili?

btw,meni je moj neki dan spomenuo grcku :neznamkakoti: i to da idemo odmah nakon svatova,a lijepo smo se dogovorili da idemo u hrv,a iduce godine cemo nekud dalje
i sad samo cekam kad ce mi doci s novom idejom
you raise me up*-02.10.2010.- *upute i pravila kako staviti sliku u post
slika
Čuvaj tu kap, pretvori je u slap, sa mnom poteci ka beskrajnoj rijeci...
maybelline
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la atalya dana pet ožu 12, 2010 8:10 pm

a gle, s obzirom da idemo s malom (nikud bez nje :nene: )razmišljali smo da ne bi dalje od zadra...dragi bi na rab na onu rajsku plažu, a ja bi radije u zadar il nin il tak neš...to smo rekli seki, ostalo je na njoj :thumbsup:
you stole my heart in 1 - 2 - 3. I love you, yes it' s true, you stole my heart and I'm gonna steel yours too.

slika

slika
atalya
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la Isabella dana ned ožu 14, 2010 8:08 pm

Isabella
Forumašica u usponu
Forumašica u usponu

PostPostao/la mia_m dana pon ožu 15, 2010 4:28 pm

atalya je napisao/la:a gle, s obzirom da idemo s malom (nikud bez nje :nene: )razmišljali smo da ne bi dalje od zadra...dragi bi na rab na onu rajsku plažu, a ja bi radije u zadar il nin il tak neš...to smo rekli seki, ostalo je na njoj :thumbsup:

malo OT ako cete u zd evo ja cuvam malu kad sam vikendom tamo :) pa vi gustate sami
Quand il me prend dans les bras..Il me parle tout bas..Je vois la vie en rose

Plovi plovi mala barka
mia_m
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la atalya dana pon ožu 15, 2010 9:53 pm

mia_m je napisao/la:
atalya je napisao/la:a gle, s obzirom da idemo s malom (nikud bez nje :nene: )razmišljali smo da ne bi dalje od zadra...dragi bi na rab na onu rajsku plažu, a ja bi radije u zadar il nin il tak neš...to smo rekli seki, ostalo je na njoj :thumbsup:

malo OT ako cete u zd evo ja cuvam malu kad sam vikendom tamo :) pa vi gustate sami

uuuu, može, može!!!!! :cheer: :cheer: :cheer:

sori na ot

slika

slika
atalya
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la vrazichka dana pon ožu 15, 2010 9:55 pm

moj je zapeo za tunis i ne moze ga docekati :D :D
slika
slika slika
vrazichka
Moderatorica
Moderatorica

PostPostao/la atalya dana pon ožu 15, 2010 10:01 pm

vrazichka je napisao/la:moj je zapeo za tunis i ne moze ga docekati :D :D

ooo, pa to je super...baš sam sad na fejsu gledala slike s bračnog na kojem je bio moj bratić isto u tunisu i slike su mu :dani: :dani: :dani: :dani:

slika

slika
atalya
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la mala zaggy dana ned ožu 28, 2010 9:00 pm

Isabella je napisao/la:dragi je dobio ideje :D
http://www.24sata.hr/metro/romanticne-i ... --/163466/

dragi i ja bi najradije na bracno transsibirskom zeljeznicom peking-moskva... aali ne dode to 7000 kn, nego oko 20 000...mislim treba i doci do pekinga, pa onda doma iz moskve....uglavnom nema sanse da idemo :tuzna1:
11.06.11.......when love takes over

slika
mala zaggy
Super forumašica
Super forumašica

PostPostao/la Isabella dana ned ožu 28, 2010 10:36 pm

ma mene idalje privlači mljet
krevet i pokoje kupanje :D
mir i tišina
uf...
Isabella
Forumašica u usponu
Forumašica u usponu

PostPostao/la atalya dana sub tra 03, 2010 8:47 pm

moja seka kao moja kuma i kum od dragoga su nam uplatili 7 dana na rabu na onoj rajskoj plaži :jig: :jig: :jig: :jig:

slika

slika
atalya
Super forumašica
Super forumašica

Marketing:

PrethodnaSljedeća

Natrag na Bračna putovanja i izleti

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.