Marketing:


Vjenčanja Hotel Phoenix

Limuzina u Rijeci

Vlastiti auto, rent-a-car, limuzina ili možda autobus?

Limuzina u Rijeci

PostPostao/la Žaky dana ned kol 05, 2012 12:44 pm

Pozdrav svima!

Evo, i nama je prošao taj savršeni dan! :vjencanje1:
Sada mogu pisati o dojmovima i pod rubriku prijevoza opisat ću vam naše doživljaje.

Nakon što smo bili na sajmu vjenčanja u Rijeci i provozali se limuzinom koja se reklamirala tamo bili smo oduševljeni(izgledom i vožnjom) pa smo odlučili da ju imamo i na svadbi.
Kako je ta firma bila iz Zagreba i trebalo je platit put tom vozaču i put, i još neke stvari koje se ne mogu sjetit, uglavnom bila je cijena negdje oko 4000-5000kn pa nam se to nije isplatilo.
Onda smo našli jednu firmu sa našeg područja i zove se Limuzine Rio. Našli smo broj na internetu, zvali i ugovorili sastanak. Kad smo se našli sa gospodinom bio je jako ljubazan te nam pokazao limuzinu koja je bila o OK stanju(znači prolazna-čitaj jedina u Ri) problem je bio krov koji je u užasnom stanju sav ispucan i trebalo ga je promijenit. Kako smo to dogovarali 6mj prije svadbe gospodin je rekao da če se ona prije sezone kompletno srediti(očistiti i promijeniti platno na krovu). Dali smo mu kaparu i ostalo je na dogovoru.
Mjesec dana prije svadbe kad smo se opet čuli rekao nam je da čemo se naći tjedan dana prije jer da nije potrebno ranije pa je tako i bilo. Kad smo došli Tjedan dana prije limuzina je bila na istom mjestu i istom stanju kakvu smo je i zadnji put vidjeli :ha: :ha: :thumbsdown: :thumbsdown: !!!! Bili smo stavljeni pred gotov čin.
I sada ide ono najbolje, dan vjenčanja! Prvo je gospodin došao u ulicu sastrane i nije se uopće javio a kad smo ga zvali rekao je da je bio ispred portuna te da je zbog nas dobio kazenu(wtf. kako netko može dobit kaznu ako se nalazi u autu?! policija i da je bila bi ga samo potjerala!).
Idemo dalje... zatim, došao je obučen u običnu majicu i nije ni izašao iz auta te je poveo sina koji je imao oko 5godina i sa njim je igrao karte na prvom sjedalu!? :ne zna: kada su dečki došli do limuzine nije ni izašao da otvori vrata, baš ništa! Ušli su unutra a u limuzini inšta, muk! Nema muzike, nema cuge(što piše na internetu i on je potvrdio na sastanku),... kažu da su se osječali kao da idu na sprovod a ne na vjenčanje. Ja mogu sve to potvrdit jer kad je dragi došao po mene i išli smo za Opatiju, gospodin nije ni čestitao, ni otvorio vrata, a uz sve to bio je i bahat i bezobrazan. Kad smo ga pitali za muziku rekao je da imamo za upalit iznad glave te da si sami upalimo. Kad smo pokušali muzika se nikako nije mogla uplalit i na to je on rekao da ko nam je kriv što ne znamo upalit! Naravno, kako je to bio naš dan i prošao je u savršenoj atmosferi onda nam ni to nije moglo pokvarit taj dan. Dragi se nije htio svađat sa njim da nam dotični gospodin ne uništi vjenčanje pa smo prešli preko toga ali smo rekli da ćemo svima reći kakav je bio, ipak, dobar glas se daleko čuje ali loš još dalje!

Ovime bi samo htjela sve upozoriti da znaju sa kime imaju posla! Ipak, to je dan za pamćenje i neka vas ništa ne izbaci iz takta kao što nije ni nas! :loveflag: :vjencanje1:
Žaky
 
Postovi: 2
Pridružen/a: ned kol 05, 2012 12:16 pm

Marketing:


Natrag na Prijevoz na dan vjenčanja

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.