Evo, da ja predstavim i svoje kaparene fotografe/snimatelje..
Punaphoto ČakovecMonika i Dalibor su zaista prica za sebe. Ja sam njih kaparila prije neg smo se i zapravo sve u detalje dogovorili, jer sam vidjela njihove radove i cula cijene.
Dakako, nisu u rangu Artovaca, Focusa ili Spinakera, al mi te novce jednostavno nemamo, a i da imamo nebi dali
U subotu sam bila kod njih i zaista sam zadovoljna izborom. Pokazali su mi albume, pozivnice, zahvalnice i naravno snimke onoga sto su radili, i jako mi se svidja kak razmisljaju.
Fakat ti u svemu idu na ruku i ponavljaju cesto da nisu i ne misle dizat cijene, iako bi to mogli s obzirom da im je 2009. popunjena, a imaju i svoju vlastitu svadbu
Ponuda koju su mi napravili izgleda ovako:
400-600 fotki na cd-u koje mogu sama sprintati (ako to kod njih radim dobim i dobar popust), dvd sa slideshowom, 20 crno bijelih fotki, 100 zahvalnica, mali album i wedding book- 4500kn. Ako je umjesto wedding booka veliki album, cijena pada na 2900kn. Pri tome vele da im je lakse s wedding bookom, jer tu rade samo pripremu, a stampa se negdje drugdje.
Fotka se od oblacenja mladenke do 2 u jutro, po dogovoru duze za 20€ po satu (za foto i snimanje)
Dvd- dobe se 3 originala po 4 dvd-a, sa svime standardnim - svadba, sažetak od 1,5h, pa best moments i ljubavna prica.
Cijenu sad ne znam na pamet, moram doma pogledati, ostala mi ponuda kod kuce
Sve u svemu, mislim da ce dobro ispast, jer oni se zele s mladencima upoznat i zato su nas oboje zvali da dodjemo, no kak je dragec imao obaveze, idemo jos jednom u korizmi tam..inace su popunjeni..
Zele da se mladenci opuste u njihovoj blizini, ponasaju se ko i inace, da fotke ne budu nastelane i da se uhvate nejljepsi trenuci.
Rekli su mi i dosta stvari oko restorana, cvjecarke, cijena, i zaista su mi puno pomogli, jer neke stvari jednostavno nisam mogla znati (ko s kime surađuje, pa se dobe popusti, gdje je kakvo svjetlo, kak je dobro slozit stolove itd itd)..
Curu znam jos iz gimnazijskih dana i uvijek mi je bila simpa, a on me vec godinama fotka za dokumente (imaju svoj studio u Kauflandu u Ck) i oboje su mi tipovi da se mogu opustiti.
eto, svima iz okolice mogu samo preporucit da pogledaju.
I, iako nemaju nigdje reklamu, popunjeni su do kraja, bas jer ih se dosta hvali po forumima
Za stranicu nisu jos imali previse vremena, to su mi se ispricali, al znaju i sami kolika je reklama dobra stranica, tak da rade na tome
http://www.punaphoto.com