FOTO SLUGA: kaparila sam ih na preporuku više mladenaca koji su ih u zadnje vrijeme angažirali. Cijena im je 3.800,00 kn koja uključuje wedding book i fotke na cd-u, s time da je fotograf prisutan do sale, znači poziranje doma, crkva i poziranje negdje vani, ako netko želi da ostane do torte to se nadoplaćuje 1000,00 kn. Jedina caka na koju sam naišla je da fotke koje se dobiju na cd-u imaju na sebi broj fotke i logo foto sluge, ali neke cure su supjele dobiti i cd sa čistim fotkama pa ću se i ja tako s njima probati dogovoriti. U ponudi imaju i male wedding bookove za roditelje i kumove po cijeni od 500,00 kn po komadu, šta mi se čini malo puno jer je foramt stvarno minijaturan, a za 500,00 kn se da napraviti pristojan album, barem ja tako mislim.
VIDEO ZOOM: slovi za broj 1 u Rijeci, naš paket dođe 600,00 E (jer nas snima snimatelj koji radi za Rajka Mrvoša), a kada snima Rajko, onda to isto košta 750,00 E, uglavnom Rajko je taj vikend na godišnjem, pa smo mi dobili Tomota, već sam gledala njihove uratke i svi su bili odlično napravljeni, tako da smo se i mi za njih vrlo lako odlučili.
Eto, curke, toliko od mene, htjela bih naglasiti da je sve šta sam napisala moje subjektivno mišljenje, a o njihovoj konkurenciji ću kad ulovim malo vremena........