Marketing:


Vjenčanja Hotel Phoenix

Posebna pravila za podforum o bendovima, dj-ima, glazbi

Bandovi i dj-i iz cijele Hrvatske, orguljaši, zborovi, pjevači, klape i pjesme za crkvu, plesne škole, vrste plesa, prvi ples, klasični plesovi i lude ideje za otvaranje plesa.

Posebna pravila za podforum o bendovima, dj-ima, glazbi

PostPostao/la Branči dana pet stu 19, 2010 11:26 am

Poštovani članovi,
zbog sve većeg broja tema koje se otvaraju za svaki bend, uvode se dodatna pravila za ovaj podforum:

1. Nove teme za bendove se mogu otvarati samo ako imate relevantne podatke o njima: poželjno najmanje cijene i webstranicu, bez toga nemojte otvarati nove teme - i ako to naravno nije samoreklama: za procjenu da li se radi o reklami brinu moderatori (i sankcioniraju pri svakoj sumnji na reklamu). Molimo bendove da pročitaju pravila u temi: "Bandovi, dj-i, pratnja za vjenčanje - ovdje idu vaše reklame")

2. Pojedinačne teme za bendove će ubuduće moderatori grupirati u teme po tri benda zajedno, i ta jedna tema biti će mjesto gdje se diskutira o bilo kojem od ta tri benda iz naslova, i u toj temi se ne diskutira niti o jednom drugom sastavu koji nije naveden u naslovu. Redukcija tema na taj način je potrebna radi uštede prostora.
Naglašavam da vi ne morate otvarati teme po tri sastava, otvorite samo za jedan, a moderatori će ih grupirati po 3 zajedno po zajedničkim kriterijima lokacije i sl.

3. Ako nemate nikakve relevantne informacije za fbend, onda svoj upit (primjerice: "je li tko čuo za ovaj bend?") i sve ostalo što po pravilu br. 1 ne može dobiti vlastitu temu stavite u : Diskusija općenito + ZNA LI TKO ŠTO O BENDU? SVI upiti ovdje
Avatar
Branči
Admin
Admin
 
Postovi: 5997
Pridružen/a: pet ožu 28, 2008 10:53 pm
Lokacija: Zagreb

Marketing:


Natrag na Glazbeni sastavi i repertoar za vjenčanje, glazba za crkvu, prvi ples i plesne škole

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron