Marketing:


Vjenčanja Hotel Phoenix

rezanje torte i hranjenje istom

Sklapanje braka u građanskom (matičarskom) i vjerskom obliku, rokovi za prijavu i dokumenti, potvrde, zakoni, običaji na vjenčanjima: hrvatski i strani običaji, nove lude ideje za nove običaje...

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la mare dana uto sij 27, 2009 7:31 pm

Kod nas nije bilo nikakvog hranjenja. Sad kad razmišljam o tome, dragi i ja uopće o tome nismo ranije niti razgovarali, nekako nam se podrazumijevalo da toga neće biti :raspa: Kod nas je bilo ovak: konobari su ugasili svjetla, a DJ je pozvao goste da upale prskalice, a dragog i mene da dođemo naprijed. Kad su doveli tortu, pustio je Dreams od Crannberriesa (našu pjesmu :lovestruck: ), a mi smo dva put zarezali od vrha do dna i to je to. Onda su nam donijeli čaše, pa smo svi zajedno nazdravili, a konobari su dalje rezali i dijelili tortu...
E, da, sjetila sam se - prije torte sam otišla do DJ-a i izričito mu zabranila bilo kakve "šale" kod rezanja tipa - umoči, gurni, poliži. Bože sačuvaj :neznamkakoti:
25.10.2008.
slika
slika
Avatar
mare
Junior savjetnica
Junior savjetnica
 
Postovi: 2072
Pridružen/a: pon svi 26, 2008 10:15 pm
Lokacija: zagreb

Marketing:


Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la taja.dj dana sri sij 28, 2009 7:10 am

Da li ste prskalice već imali pripremljene na stolu? Ja ne znam kada ih ubaciti (tj da li ih staviti na stol ranije ili u toku večera da klinci podijele). Jel znate da li postoje prskalice većeg formata od onih klasičnih? I gdje ih uopće sada ima za kupiti?
Zadnja izmjena: taja.dj; sri sij 28, 2009 9:01 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
1.5.2009.
Avatar
taja.dj
 
Postovi: 357
Pridružen/a: uto ruj 02, 2008 2:14 pm

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la stepford wife dana sri sij 28, 2009 8:09 am

ima velikih prskalica...ne znam gdje kod vas, mi imamo specijalitizani dućan za vatromete itd...pa tamo ima sigurno
ima fora da zaljepiš prskalice ispod stolica, pa kada želiš da ih upale neka to band kaže :cheer:
slika slika

GOSPOĐA
Avatar
stepford wife
Udana forumašica
Udana forumašica
 
Postovi: 781
Pridružen/a: čet kol 28, 2008 7:31 am
Lokacija: Stepford

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la theonly dana sri sij 28, 2009 3:16 pm

mi cemo upravo to ljepljenje ispod stolica iskoristiti, muzika ce najaviti gostima da uzmu prskalice i nadam se lijepom efektu :cheer:
Mare, vasa ideja je :svakacast: jos sad kad velis Dreams- koji je meni jedan od top3 za moje oblacenje na dvd-u, mogu mislit da je bilo :10od10:
tak neku pjesmicu cemo i mi odabrat..
kod sestricne nije nist sviralo i malo je sve to proslo bezveze, oni tamo nest komentiraju (al naravno bez mikrofona, i isto tak su zabranili muzici da nest komentiraju), gosti gledaju, a tisina izludjuje :neznamkakoti: Tak da je neka pjesmica kao podloga pun pogodak! Rijesila si me muke :D
Avatar
theonly
Junior savjetnica
Junior savjetnica
 
Postovi: 7941
Pridružen/a: uto tra 22, 2008 8:50 am

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la theonly dana sri sij 28, 2009 3:17 pm

Step, a koji je to ducan di ima tih prskalica :D ak ne kupim u Austriji :raspa:
Avatar
theonly
Junior savjetnica
Junior savjetnica
 
Postovi: 7941
Pridružen/a: uto tra 22, 2008 8:50 am

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la 5rich dana sri sij 28, 2009 3:44 pm

theonlyfuse je napisao/la:Step, a koji je to ducan di ima tih prskalica :D ak ne kupim u Austriji :raspa:



imaš i orion i mirnovec :mig: :mig:
Avatar
5rich
Udana forumašica
Udana forumašica
 
Postovi: 1171
Pridružen/a: sri tra 23, 2008 8:46 pm
Lokacija: a Zabreg

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la mare dana sri sij 28, 2009 8:27 pm

Mi smo imali zbilja velike prskalice, ali prije nego ih polijepite, podijelite ili što već, obavezno ih probajte doma. Ja sam kupila neke od pola metra, zvale su se Latino circus :rofl: ili tako nekako i dimile su ko lude! Morali su konobari sve prozore pootvarati. A našla sam ih u nekom dućanu na placu na Jarunu (preko interneta, ukucala u google "prskalice" :rofl: )
Podijelili smo ih dok su ljudi večerali. Mi smo nekaj nabrzinu pojeli i onda obišli goste, slikali se sa svima i podijelili prskalice, licitare i parkirne karte za izlaz s Jaruna...
25.10.2008.
slika
slika
Avatar
mare
Junior savjetnica
Junior savjetnica
 
Postovi: 2072
Pridružen/a: pon svi 26, 2008 10:15 pm
Lokacija: zagreb

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la mare dana sri sij 28, 2009 8:28 pm

To su onak malo veći duguljasti paketi i samo smo ih stavili na stol i urotnički rekli da će im to trebati kasnije :D
25.10.2008.
slika
slika
Avatar
mare
Junior savjetnica
Junior savjetnica
 
Postovi: 2072
Pridružen/a: pon svi 26, 2008 10:15 pm
Lokacija: zagreb

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Ness dana sub vel 07, 2009 1:38 pm

Mi smo razrezali tortu, poljubili se poslije svakog kata kojeg smo razrezali, slikali se, a onda su konobari uzeli tortu, razdijelili je svim gostima i tek smo ju onda probali!
slika
slika slika
Avatar
Ness
Senior savjetnica
Senior savjetnica
 
Postovi: 3737
Pridružen/a: pet tra 18, 2008 9:35 pm
Lokacija: moja Rika, moja Fiume.....

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la 5rich dana sub vel 07, 2009 2:01 pm

mi smo samo najgornji kat zarezali ..da ne upropastimo tortu..jesam rekla da mi je rezanje kolača jača strana,ne.... :lol: :lol: :lol:
Avatar
5rich
Udana forumašica
Udana forumašica
 
Postovi: 1171
Pridružen/a: sri tra 23, 2008 8:46 pm
Lokacija: a Zabreg

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Plavuša_90 dana sub vel 07, 2009 4:24 pm

5rich je napisao/la:mi smo samo najgornji kat zarezali ..da ne upropastimo tortu..jesam rekla da mi je rezanje kolača jača strana,ne.... :lol: :lol: :lol:


tako bi i ja jer znam da će moj dragi razmrcvariti tu jadnu tortu pa ju niko polje neće htjet jest :thumbsup: nebi se ni čudila da nam torta padne sa stola :lol: može li se naprimjer dogovoriti da mi razrežemo tortu samo malo pa uzmemo svak komadić i probamo je tek toliko pa da onda konobari dalje režu i poslužuju?
Avatar
Plavuša_90
Junior savjetnica
Junior savjetnica
 
Postovi: 1737
Pridružen/a: pon pro 22, 2008 5:13 pm

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la tangerina dana sub vel 07, 2009 7:04 pm

Plavuša_90 je napisao/la:tako bi i ja jer znam da će moj dragi razmrcvariti tu jadnu tortu pa ju niko polje neće htjet jest :thumbsup: nebi se ni čudila da nam torta padne sa stola :lol: može li se naprimjer dogovoriti da mi razrežemo tortu samo malo pa uzmemo svak komadić i probamo je tek toliko pa da onda konobari dalje režu i poslužuju?

tako se radi kod nas! mi razrežemo prvu fetu, nahranimo kulturno jedan drugog i to je to, dalje rade konobari i poslužuju gostima! :jig:
tangerina
 

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Reina dana sub vel 07, 2009 9:00 pm

Plavuša_90 je napisao/la:
5rich je napisao/la:mi smo samo najgornji kat zarezali ..da ne upropastimo tortu..jesam rekla da mi je rezanje kolača jača strana,ne.... :lol: :lol: :lol:


tako bi i ja jer znam da će moj dragi razmrcvariti tu jadnu tortu pa ju niko polje neće htjet jest :thumbsup: nebi se ni čudila da nam torta padne sa stola :lol: može li se naprimjer dogovoriti da mi razrežemo tortu samo malo pa uzmemo svak komadić i probamo je tek toliko pa da onda konobari dalje režu i poslužuju?[/quote]

pa kako bi drugačije?
nećete valjda vi rezati tortu i dijeliti gostima? :raspa:
slika
Avatar
Reina
Senior savjetnica
Senior savjetnica
 
Postovi: 3606
Pridružen/a: ned svi 04, 2008 2:59 pm

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Dani 26 dana pon vel 09, 2009 4:21 pm

Ajmo sad svi na noge! Mi smo imali i rezanje torte od vrha do dna i hranjenje s istom. I bili smo zmazani ko prasci i bilo nam je super! :cheer: :cheer: I uopce nemislim da je to bilo degutantno i fuj i da bum zmazala svoju vjencanicu i njegovo odjelo. Jeli smo ustima a ne nogama tako da jedino sto je bilo zmazano sam bila ja jer sam navalila ko budala na telefon! I bas mi je super bilo i umirali smo od smjeha... A uostalom, isto to smo radile ja i kuma kad se ona udavala samo smo taj put izgubile od kuma i mladozenje... Ovaj put je bila osveta... :cheer: :cheer: :cheer:
Seljaca sam i nemrem si pomoc :zubo:
03.05.2008...
slika
slika
slika
Avatar
Dani 26
Senior savjetnica
Senior savjetnica
 
Postovi: 14365
Pridružen/a: pon tra 21, 2008 8:30 am
Lokacija: Zagreb

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Plavuša_90 dana pon vel 09, 2009 4:50 pm

Dani 26 je napisao/la:Seljaca sam i nemrem si pomoc :zubo:


pa nemoraš radi toga bit seljača :D ma bezveze,svak si radi onak kak njemu najviše odgovora!
Avatar
Plavuša_90
Junior savjetnica
Junior savjetnica
 
Postovi: 1737
Pridružen/a: pon pro 22, 2008 5:13 pm

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Branči dana pon vel 09, 2009 4:55 pm

joj daj Dani pa svijet bi stao kad bi svi mislili isto... :D bitno je da je vama to bilo super, a ne da vam je bend ili netko to nametnuo
Avatar
Branči
Admin
Admin
 
Postovi: 5997
Pridružen/a: pet ožu 28, 2008 10:53 pm
Lokacija: Zagreb

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Dani 26 dana pon vel 09, 2009 4:59 pm

Plavuša_90 je napisao/la:
Dani 26 je napisao/la:Seljaca sam i nemrem si pomoc :zubo:


pa nemoraš radi toga bit seljača :D ma bezveze,svak si radi onak kak njemu najviše odgovora!

Pa nisam ja zbog toga seljaca :rofl: Imam ja vise argumenata :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
03.05.2008...
slika
slika
slika
Avatar
Dani 26
Senior savjetnica
Senior savjetnica
 
Postovi: 14365
Pridružen/a: pon tra 21, 2008 8:30 am
Lokacija: Zagreb

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la 5rich dana pon vel 09, 2009 5:00 pm

Dani 26 je napisao/la:Ajmo sad svi na noge! Mi smo imali i rezanje torte od vrha do dna i hranjenje s istom. I bili smo zmazani ko prasci i bilo nam je super! :cheer: :cheer: I uopce nemislim da je to bilo degutantno i fuj i da bum zmazala svoju vjencanicu i njegovo odjelo. Jeli smo ustima a ne nogama tako da jedino sto je bilo zmazano sam bila ja jer sam navalila ko budala na telefon! I bas mi je super bilo i umirali smo od smjeha... A uostalom, isto to smo radile ja i kuma kad se ona udavala samo smo taj put izgubile od kuma i mladozenje... Ovaj put je bila osveta... :cheer: :cheer: :cheer:
Seljaca sam i nemrem si pomoc :zubo:


:terminator: :pljuc: :rigo: :skandal:
kak si ti to mogla napraviti...a ja sam mislila da si ti fina djevojka :lol: :lol: :lol:

ma ak je to vama super,onda je super, ali meni je koma dok tu "publika" ima onu ulogu,pa bacaju takve komntare,i dok benf podbada...
ali glavno da bude kak ste si vi zamislili i da ste se zabavili...
Avatar
5rich
Udana forumašica
Udana forumašica
 
Postovi: 1171
Pridružen/a: sri tra 23, 2008 8:46 pm
Lokacija: a Zabreg

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Dani 26 dana pon vel 09, 2009 5:14 pm

Branči je napisao/la:joj daj Dani pa svijet bi stao kad bi svi mislili isto... :D bitno je da je vama to bilo super, a ne da vam je bend ili netko to nametnuo

Meni je to ok, iako nisam ljubitelj vulgarnosti prilikom rezanja torte: umoci, namoci, polizi... i za to smo upozorili band. Odrezali smo tortu, svakome po komad i onda je islo to malo "natjecanje" ja i kuma protiv dragog i kuma. I najbitnije je da smo mi pobjedile :lol: Inace bi mi to bilo totalno bezveze :lol:

Al svakako se slazem s tobom sto se tice banda. Treba se dogovoriti oko tih stvari jer bi se mogli iznenaditi na svadbi. Kad se dogovoris nema frke!

A kaj se tice ovog mog da sam seljaca, ja sam to vec odavno shvatila i nije da ja to mislim kao nesto lose. Kad vidim kako vecina ovdje prica o svadbama, i kako im je grozno ovo ili ono, iz tog kuta, moja svadba je bila bas onak, netko bi rekao seljacka a ja bi rekla svadbovska :lol:
03.05.2008...
slika
slika
slika
Avatar
Dani 26
Senior savjetnica
Senior savjetnica
 
Postovi: 14365
Pridružen/a: pon tra 21, 2008 8:30 am
Lokacija: Zagreb

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Satine dana čet vel 12, 2009 7:56 pm

Ja nisam nikad bila na svadbi gdje je netko vikao umoči, poliži itd. :ha: I bilo bi mi baš neugodno da to meni netko viče. Mi čemo razrezati tortu zajedno, pojesti par zalogaja i vjerojatno ću ja pokušati malo ga zmazati šlagom po nosu, pa on mene i to je to. Nema kod nas nekih posebnih igara... :ne zna:
slika slika
Avatar
Satine
Super forumašica
Super forumašica
 
Postovi: 2115
Pridružen/a: uto pro 30, 2008 7:43 pm
Lokacija: Slavonija

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la kabica dana čet vel 12, 2009 8:12 pm

mi smo imali onak jednu veliku prskalicu u torti. svirala je Lukijeva "Ti si more", i jedini komentar dj-a je bio: "vidim da je ruka na strateškom mjestu!"- naime, držala sam mm-a za guzu, a nisam toga bila ni svjesna i baš sam se tomu slatko nasmijala! onda smo odrezali i izvadili si prvu krišku i nahranili smo se jednim grizom, ali s vilicom. i nakon toga je došao šampanjac za nas i kumove koji su nam se pridružili. i onda torta za sve!!!
17.05.:) don't believe me if i tell you
:cerek: *KoKa-handmade* :cerek:
Avatar
kabica
Udana forumašica
Udana forumašica
 
Postovi: 1968
Pridružen/a: pon tra 21, 2008 8:06 am

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la tangerina dana čet vel 12, 2009 8:14 pm

kabica je napisao/la:mi smo imali onak jednu veliku prskalicu u torti. svirala je Lukijeva "Ti si more", i jedini komentar dj-a je bio: "vidim da je ruka na strateškom mjestu!"- naime, držala sam mm-a za guzu, a nisam toga bila ni svjesna i baš sam se tomu slatko nasmijala! onda smo odrezali i izvadili si prvu krišku i nahranili smo se jednim grizom, ali s vilicom. i nakon toga je došao šampanjac za nas i kumove koji su nam se pridružili. i onda torta za sve!!!

:lol: :lol: :lol: zakon!
tangerina
 

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Katriona dana ned vel 15, 2009 1:43 pm

theonlyfuse je napisao/la:kod sestricne nije nist sviralo i malo je sve to proslo bezveze, oni tamo nest komentiraju (al naravno bez mikrofona, i isto tak su zabranili muzici da nest komentiraju), gosti gledaju, a tisina izludjuje :neznamkakoti: Tak da je neka pjesmica kao podloga pun pogodak! Rijesila si me muke :D


dobro da sam malo pažljivije išla čitati temu, ne bih se nikad sjetila ali da, ako je tišina i nitko ništa ne priča ili ništa ne svira to je stvarno bezveze...uf, morat ću s dragim i o tome popričati...

Ness, a kako ste vi to izveli? je bend nešto komentirao ili su svirali nešto lagano?
9. 5. 2009.
slikaslika
Avatar
Katriona
Udana forumašica
Udana forumašica
 
Postovi: 1646
Pridružen/a: čet svi 01, 2008 1:12 pm
Lokacija: domeka

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la midva dana sri vel 18, 2009 4:27 pm

nama je svirao m. mrvica "anvil chorus" http://www.youtube.com/watch?v=aGdasYDnyp8
i samo smo zarezali tortu i to je bilo to.....
nemam potpis
Avatar
midva
Senior savjetnica
Senior savjetnica
 
Postovi: 1160
Pridružen/a: sub tra 19, 2008 8:14 pm

Re: rezanje torte i hranjenje istom

PostPostao/la Ness dana sri vel 18, 2009 6:14 pm

Katriona je napisao/la:
theonlyfuse je napisao/la:kod sestricne nije nist sviralo i malo je sve to proslo bezveze, oni tamo nest komentiraju (al naravno bez mikrofona, i isto tak su zabranili muzici da nest komentiraju), gosti gledaju, a tisina izludjuje :neznamkakoti: Tak da je neka pjesmica kao podloga pun pogodak! Rijesila si me muke :D


dobro da sam malo pažljivije išla čitati temu, ne bih se nikad sjetila ali da, ako je tišina i nitko ništa ne priča ili ništa ne svira to je stvarno bezveze...uf, morat ću s dragim i o tome popričati...

Ness, a kako ste vi to izveli? je bend nešto komentirao ili su svirali nešto lagano?


još nisi pogledala dvd???
mi nismo imali hranjenje tortom, ni ne znam koja muzika je svirala, mi smo razrezali tortu i onda je išla ona muzika za zdravicu (i zato braćo pime ga, dok ne pukne zora) i onda nam je došla torta za mamu i tatu....... kod andreasa nema hranjenja, barem nije bilo na mom piru i na još par sa kojih sma gledala dvd
slika
slika slika
Avatar
Ness
Senior savjetnica
Senior savjetnica
 
Postovi: 3737
Pridružen/a: pet tra 18, 2008 9:35 pm
Lokacija: moja Rika, moja Fiume.....

Marketing:


PrethodnaSljedeća

Natrag na Obred sklapanja braka i običaji na vjenčanjima

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.