Marketing:
blablaca je napisao/la:meni više smeta ono šopanje kad naguravaju facu u tanjur, pa se "razbacuju" (recimo to tako) tom tortom.
ali puna usta torte, zašto nemeni je to sasvim veri gut
Lorelai je napisao/la:Prije dvije godine se od rođaka prijatelj na svom piru od bijesa što je krokanat pao na mladenkinu stranu popeo na stol i ko luđak gazao nogama po krokantui šutao. Kaže rođak da je to toliko jadno bilo da su se svi zgražali., a da je krokanta bilo na sve strane.
Tyny je napisao/la:kod nas je običaj da mladenci razrežu tortu pa dođu kumovi, mladenci se okrenu leđima i uhvate za ruke, kumovi im drže tanjur pa ko će prije pojest, samo ustima.![]()
i kumovi naravno pripomažu u tome
kako izgledaju poslije toga možete zamislit
uzaludno trošenje novaca na šminkanje
Nessa87 je napisao/la:Tyny je napisao/la:kod nas je običaj da mladenci razrežu tortu pa dođu kumovi, mladenci se okrenu leđima i uhvate za ruke, kumovi im drže tanjur pa ko će prije pojest, samo ustima.![]()
i kumovi naravno pripomažu u tome
kako izgledaju poslije toga možete zamislit
uzaludno trošenje novaca na šminkanje
draga ti napravi po svojem tj.kako se tebi sviđa,jer i kod nas je slično ali mi so to ipak napravili kako piše gore!
vrazichka je napisao/la:ja sam vidjela na jednoj svadbi da kum hranimladenca i kuma mladenku pa ono ko brze pojede![]()
nadam se da nece to meni priustit.. moram to sredit i ne zaboravit napomenut bendu.
blablaca je napisao/la:curke, ako vam se neka stvar ne sviđa, primjera, baš taj običaj hranjenja i šopanja s tortom, ne morate ga napraviti jer selo tako pita![]()
kod nas to nije običaj, pa smo si mi kulturno porezali feticu torte i nahranili jedan drugoga i to je tono, da imamo te vaše običaje, vjerojatno bi ga napravila s guštom (baš kao što kaže dani, ne udaješ se svaki dan
), a i kod nas je torta na kraju večeri, tako da mi se šminka i uništi, tko ju šiša
![]()
no, moja je šminka jedva sišla s mene, tako da joj zamusanost tortom nebi ni škodila![]()
u svakom slučaju, opustite se i napravite onako kako se vama sviđa, a ne svim ostalima
Natrag na Obred sklapanja braka i običaji na vjenčanjima
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.