Marketing:
mia_m je napisao/la:koliko traje samo cin vjencanja u crkvi, bez cijele mise?
taja.dj je napisao/la:Možda bi se i to moglo, da, moram vidjeti sa voditeljem zbora.
Mi ćemo imati čestitanja kad izađemo iz crkve, unutra ne. Jedino ako uhvatimo malo slikanja.
zeljka2905 je napisao/la:Umrli smo kod ovog dogovora kako ulazimo u crkvu i na koju ruku ide prsten..Nama kapelan rekao da udemo kako hocemo i da stavimo na koji god hocemo, tako da sam ja isla sa njegove lijeve strane jer smo tako naviknuti i prsten smo stavljali na desni prst..sve naopak...Ali tak nam je bilo lijepse...
blablaca je napisao/la:što se tiče samog čina vjenčanja, nama je svećenik rekao da će on nas pitat pitanje, a mi odgovarat sa "uzimam", i te fore... jee da će nam biti lakše, što se i slažem, da ne riskiram knedlu u grlu![]()
jedino što moramo čitat je kad stavljamo prstenje.
Katriona je napisao/la: pa zašto to ne bi čitali jedno drugome? to i stavljanje prstena, pa to je nešto najintimnije što na vjenčanju možete podijeliti...![]()
blablaca je napisao/la:Katriona je napisao/la: pa zašto to ne bi čitali jedno drugome? to i stavljanje prstena, pa to je nešto najintimnije što na vjenčanju možete podijeliti...![]()
slažem se.. možda će mi biti žao, ali ne želim riskirat da ne mogu pročitat, da mi je hebena kredla u grlu, već sam se pomirila da mi je ovako lakše... definitivno
thinkblue je napisao/la:Ja sam ulazila i sjedila dragom s desne strane..
Natrag na Obred sklapanja braka i običaji na vjenčanjima
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.