Katriona je napisao/la:sat mi je, pravi muški, a naaaušniceee....
![]()
divne!
dijelim tvoje mišljenje u potpunosti, hvala

Marketing:
Katriona je napisao/la:sat mi je, pravi muški, a naaaušniceee....
![]()
divne!
niriana je napisao/la:ja sam dragom kupila sat![]()
![]()
citrix je napisao/la:
Koji je to sat?
Di si ga kupila, takav ja tražim..
vrazichka je napisao/la:kod nas nije obicaj ali se meni naravno to svidjelo i planiram nesto.. mozda sexy foto-album sa mojim fotkama![]()
jer od alata mi se kosa dize na glavi a sat i nakit ne nosi.. ovo znam da ce uvijek nosit sa sobom kad nismo zajedno
![]()
ivancica je napisao/la:vrazichka je napisao/la:kod nas nije obicaj ali se meni naravno to svidjelo i planiram nesto.. mozda sexy foto-album sa mojim fotkama![]()
jer od alata mi se kosa dize na glavi a sat i nakit ne nosi.. ovo znam da ce uvijek nosit sa sobom kad nismo zajedno
![]()
Meni djeluje savršen poklon ono bridal boduair fotkanje, samo što je malo skupo. Da imam love, to bi sigurno poklonila budućem mužu. A dok ga nađem, možda i skupim love za to
vrazichka je napisao/la:ivancica je napisao/la:Meni djeluje savršen poklon ono bridal boduair fotkanje, samo što je malo skupo. Da imam love, to bi sigurno poklonila budućem mužu. A dok ga nađem, možda i skupim love za to
pa tako nesto sam i ja mislila samo sto ce me frendica fotkat kojoj je fotkanje omiljeni hobi.. pa cu samo dat razvit fotke i album kupit i to je to.. inace to fotkanje kosta ko vjencanje a za to nedam tolko para
ivancica je napisao/la:Malo sam istraživala i ne mora to biti tako skupo. Znam da je ova cura čak i tražila cure koje će joj pozirat. Možda da je kontaktiraš pa pitaš koliko bi došlohttp://www.ivanabencic.com/
vrazichka je napisao/la:ivana ima cijenu od 1000 kuna. i to kaze da je fotkanje u hotelskoj sobi a ne znam je li cijena ukljucuje i sobu ili to ja moram platit... al i to je dosta...
Natrag na Gosti na vjenčanju: svi uzvanici, rodbina, kumovi, kume, svjedoci, djeveri i djeveruše
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.