Mi nismo dobili puno poklona s obzirom da je bilo dosta ljudi. Vecinom su nam kuverte nosili.
Od poklona smo dobili: 5 slika (sve su lijepe al nemam pojma cije su kad se ja u to ne kuzim

), uglavnom od tih 5 najljepsa mi je slika mamime prijateljice na kojoj je nasa stara Dugoselska crkva Sv Martina... A uz taj poklon nam je rekla: Ova crkva sigurno i u vasoj vezi ima neku simboliku... jer nema parova u selu koje se bar jednom nisu poljubili pred njom...

Naime, ispred te crkve (nalazi se na brijegu) se pretezno okupljaju mladi...
Dalje smo dobili: komplet salice, case, tanjurici, cajnik, slamke... i neznam kaj sve jos ima unutra od Zeptera (tetka poklonila a od cijene me i danas glava boli). Naravno, obecala sam joj da cu ih koristiti jer nisam tip koji skuplja i izlaze u kojekavim regalima...
Unikatnu zdjelu za voce i tanjur (dobili uz kuvertu od ljudi koji nisu mogli doci na vjencanje).
Narukvicu od bijelog zlata od mamine prijateljice zlatarke

i zlatnu iglu za muzeka.
I meni najdrazi poklon od moje garave... Zidni sat!
Njoj sam ja bila vjencana kuma i kad je dosao red na nasu svadbu, ona nas je pitala kaj zelimo. Kako znamo da nije u situaciji da trosi, moj muz joj je pokazao na njen sat u dnevnom boravku i rekao da zeli takav sat! Na vjencanje dolazi garava, nosi kuvertu i poklon. Meni da kuvertu a muzu poklon. Odmotamo ga odmah a unutra sat skoro isti i na njemu rukom napisano: Nije isti al je slican! I nacrtan smajlic... Nemoram reci da nam je to najdrazi poklon... Volimo nasu garavu!!! (btw, taj sat je odmah nakon svadbe stavljen na zid, muzu nije bio problem probusiti rupu da ga objesi al bitno da mi je strik tek prije par dana stavio

)