...bok, inace ne idem na forume, ali nakon ove svadbe bas me zanimalo koliko sam pogrijesila u svojoj jednoj odluci, a iskreno zanima me kako bi drugi gledali na ovu situaciju u kojoj sam se ja nasla, jer moram priznati iako je vec proslo tjedan dana od toga mene to i dalje kopka "da nisam mozda malo pretjerala"...
uglavnom...prosli vikend-svadba, dragi s kojim sam u vezi vec 8 godina i nesto sitno (od toga zivimo vec 6 godina i nesto sitno zajedno) je kum, a ja naravno pratnja. sve je bilo bas savrseno kod mladozenje,a s druge strane kod mlade je i dalje bilo sve savrseno (naravno ne moram napominjati da je bila prelijepa na njihov dan),al zato kuma-prava babaroga XD...od samog pocetka se znalo da me dragi vodi kao pratnju, a ona je bila bez pratnje...mislim...iskreno bas me boli briga ima li koga ili ne,i zasto si nikog nije povela,ali nakon "predaje mlade" moje "male muke pocinju"...prva scena

: stojimo vani,naravno pjeva se i treba se stati oko mladenaca,a ona umjesto da stane sa mladine strane ona je stala kraj mog dragog.kako nisam znala di bi ja sam stala pored nje(bilo mi je glupo kraj mlade jer nisam ja kuma),na sto me dragi primio za ruku i reko je da dodem pored njega, a nju je zamolio da se pomakne da ja mogu stati na njeno mjesto da bi ona tek onda osla s mladine strane. druga scena

: slikanje s mladencima...cist mi je normalno da mladenci imaju slike samo sa kumovima bez pratnji,ali fotograf se odluci da i ja budem na jednoj slici, a kad je kuma to skuzila brze bolje je isla stati do mog dragog(ne znam koja joj je to fora ali dobro)ja sam si stala do mladozenje i meni je bilo dobro

... scena tri

: ulazak u salu-cekala sam dragog da uzme nesto iz auta da bi usli unutra(takav je bio dogovor),da bi ona dosla van i zvala ga da se pozuri da trebaju uci unutra(njih dvoje)...e tu mi je zivac vec polako poceo raditi, ali nisam se dala jer sam skuzila da se ona ponasa kao da joj je moj decko pratnja,a da ce se mene kad tad rijesiti XD ...u sali je stol bio napravljen tako da kumovi mogu sjesti sa pratnjom(znaci 6 mjesta)da bi ona krenula na "nasu stranu" i birala stolac do mog decka.kad je konobarica koja je bila zaduzena samo za nas stol shvatila da smo krenule obadvije na istu stranu pitala nas je s koje smo strane dosle kako bi nas uputila di da sjednemo(naravno nju je poslal s mladine strane ,a mene je posjela kraj decka)...no dobro to su mi bile sve sitnice i stvarno nemam naviku ko muha zujati za deckom niti se zelimo osjecam kao da smo vezani pupcanom vrpcom, ali ono najvise kaj me brine jesam li pretjerala dolazi nakon ove moje odluke...kad smo sjeli za stol sinulo mi je da ce nakon plesa mladenaca kumovi morati otvoriti ples,i pozovem ja nju(tada smo jos cekali mladence da udu i da sve to krene) i pitam ju:s kim ces ples otvoriti?a ona meni ni pet ni sest nego-pa sa kumom....e tada mi je bilo dosta,na fino-bezobrazan nacin sam joj rekla da on prvi ples plese samnom,a da cemo njoj naci nekoga sada ko moze s njom

...iskreno nakon toga sve je prestalo pored nas je nije bas puno bilo,nije se vise gurala medu nas dvoje...i tu sam si malo u dilemi jesam li pretjerala?zaista se nisam gurala u nista,uvijek sam bila u blizini ako sam u necem trebala sudjelovati,ali inace sam se druzila sa svima i draze mi je da plesem i pjevam nego da mi se stalno blica u oci

napominjem da je moj dragi iz zagreba kao i ja,a svadba je bila u slavoniji i cura je slavonka(da nebi ispalo da moj decko ima nesto s njom),citavo vrijeme je bilo planirano da i pratnja u svemu tome sudjeluje jer je meni osobno čavo reko da budem uz njega(a i mladenci su si tako to planirali)...e sad nadam se nekom komentaru bar da vidim kako bi vi mozda reagirali na mom mjestu,a ako netko ima potrebu da me popljuje necu mu uzeti to za zlo XD
p.s.naravno nemoram napominjati dok smo plesali da mi je dragi reko kako mu je bilo super kako ga nisam dala te me zagrlio najjace i dao najsldu pusu