Marketing:


Vjenčanja Hotel Phoenix

Zašto se ne mogu logirati, ne vidim forum / ne učitava se..

Županije: Istarska, Primorsko-goranska, Ličko-Senjska

Zašto se ne mogu logirati, ne vidim forum / ne učitava se..

PostPostao/la Branči dana čet svi 08, 2008 3:40 pm

Ako se ne možete ulogirati/prijaviti:

Nakon registracije na forum, na mail adresu koju ste upisali prilikom registracije stići će aktivacijski link koji morate kliknuti da bi se vaš korisnički račun aktivirao.
Tek nakon toga možete se prijaviti sa svojim korisničkim imenom i lozinkom.
Ako imate problema sa aktivacijom (npr. pojavi se poruka da aktivacijski kod ne postoji), samo odgovorite na mail koji ste dobili prilikom registracije (mora sadržavati taj aktivacijski link i vaše korisničko ime) i korisnički račun će vam aktivirati administratori.


Ako vam se forum ne učitava kako treba:

Branči je napisao/la:Eh da, već sam bila pisala o tome negdje na chateraju, pa bolje da tu ponovim.
Ovako, problema sa pristupom imaju curke sa starom verzijom Internet explorera ili windowsa sa starom verzijom internet explorera - barem sam ja došla do tog zaključka kad sam se raspitivala kod cura čime pristupaju forumu.
Sve curke koje za browser imaju noviji Internet explorer 7 ili mozillu firefox normalno im se forum učitava, uostalom kako meni tako i vama. Da je problem u forumu imale bi problema sve mi i niti jedna od nas se ne bi mogla spojiti, a ovako je to do njihovih računala :ne zna:
Phpbb3 forum (ovakav kao naš tu) je najnoviji, tehnički zahtjevan forum koji ne mora biti, i kao što vidimo nije, kompatibilan sa već zastarjelim tehnologijama od prije 5, 6, 7 godina.
Za početak ja bih preporučila da prvo probaju instalirati Firefox i probati se spojiti s njime. 99% su šanse da će forum se učitati i raditi im bez problema. Zato sam stavila gumb za instalaciju firefoxa na naslovnici portala.


Ja ću još sljedeći tjedan probati istražiti da li se trenutna situacija ikako može ublažiti, ali za sada preporučam spajanje preko firefoxa.Da citiram samu sebe: sve što sam gore napisala je potvrđeno.
Znači, svi koji pristupaju forumu sa starim verzijama browsera, nažalost imaju problema u učitavanju foruma i logiranju. Znači nije problem u forumu, nego u browseru koji imate na računalu. Na sljedećoj stranici na portalu se može skinuti nova verzija za browser koji koristite (Internet exlorer, Firefox, Opera): http://www.vjencanjesnova.com/forum.html

Da se razumijemo, inače biste trebali updejtati svoj browser redovito i bez obzira na ovaj forum, jer svaka nova verzija browsera donosi nove sigurnosne zakrpe kao obranu od potencijalnih virusa i trojanaca sa raznih web stranica.

Sa službenih stranica phpbb3 foruma (proizvođača ovog tipa foruma) dobila sam ovu poruku:
"phpbb3 was not coded to be compatible with IE6 or less, because IE6 does not play by the rules.
Microsoft says that users should not be using IE6 anymore, so there was no reason to accommodate a browser whose manufacturer states is obsolete."

U prijevodu: "phpbb3 nije kodiran da bude kompatibilan sa Internet Explorerom 6 ili nižim jer IE6 ne igra po pravilima.
Microsoft kaže da korisnici više ne bi trebali koristiti IE6, tako da nema razloga da se prilagođavamo browseru čiji sam proizvoođač kaže da je zastario."


Tako da, žao mi je, ali za sada nema prilagodbe ovog foruma za korisnike koji koriste IE6 ili manje. Ukoliko želite, na sljedećoj stranici imate listu gdje možete skinuti novu verziju: http://www.vjencanjesnova.com/forum.html i to radite radi sebe i sigurnosti svog računala na internetu, a ne samo zato da bi mogli pregledavati forum. Uskoro će biti sve više stranica koje će se loše ili nikako učitavati u IE6, takod a ćete morati unaprijediti svoj browser prije ili kasnije. ;)

Eto, toliko o ovoj temi.
Avatar
Branči
Admin
Admin
 
Postovi: 5997
Pridružen/a: pet ožu 28, 2008 10:53 pm
Lokacija: Zagreb

Marketing:


Natrag na Restorani, hoteli i sale: Istra i sjeverni Jadran

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.