Bok !
vidim da si na sto muka glede potrage za salom za vjenčanje ... eto možda mogu biti od pomoći ili barem ti prenijeti svoja iskustva ...
Ja sam nedavno imala vjenčanje i to sam odlučila otići van grada Zagreba, prvenstveno kako bi se maknula iz uštogljenih sala i otišla na neko drugačije mjesto, koje je ujedno cijenom puno povoljnije i atraktivnije, a kvalitetom hrane, lokacijom i profesionalnošću na vrlo visokom nivou, parirajući vrhunskim restoranima i hotelima u Zagrebu. Naime, prošla sam dosta toga i vidjela svašta, ali izabrala sam jednu predivnu lokaciju u Duga Resi (tamo sam došla zahvaljujući mojoj frendici iz tog kraja) i to u Motelu Roganac u prekrasnom ambijentu, u kojem je smješten sam hotel, na jednom brežuljku iznad grada sa kojeg puca predivan pogled na grad, daleko od gradske vreve i buke, sa vlastitim velikim parkiralištem, prostranom terasom na kojoj smo se svi okupili nakon našeg vjenčanja, gdje nas je dočekao vrhunski catering sa probranim jelima i posebno dekoriranom terasom, nakon toga smo otišli na slikanje na predivnu lokaciju rijeke Mrežnice u Mrežnički Brig, obavili fotkanje, a kasnije se pridružili ostalim gostima na vjenčanju u hotelu. Okrugli stolovi u prostranoj dvorani, navlake za stolice, profesionalna rasvjeta sa projekcijom imena mladenaca, slikama iz naše mladosti koje su se projicirale tijekom večeri (sve je to gratis) plus ljubazno osoblje, fantastična hrana, a uz sve to i sobe gdje gosti koji u jutarnjim satima ne žele voziti do Zagreba, mogu slobodno prespavati i to po vrlo pristupačnim cijenama. Naime cijena menija kreće se već od 36 EUR po stolici ... sve ostalo je nadogradnja i stvar dogovora, pa sada ako usporediš cijene u Zagrebu sa ovim, razlika je drastična, a kvaliteta vrhunska ...
Sve to možeš vidjeti na
www.mreznica.hr, pa klikneš na Motel Roganac, ili posjetiš njihovu facebook stranicu. S obzirom da je moje vjenčanje bilo veliko i raskošno, odlučila sam se upravo za Motel Roganac, a ukoliko želiš neko intimnije i romantično vjenčanje, u njihovom sklopu posluje i Motel Dobra, restoran uz samu rijeku Dobru ... divna priroda, lokacija, dobra hrana, ljubaznost na nivou, a i isto tako raspolažu i sa vlastitim sobama... to bi bio moj izbor za manje ljudi ...
Eto nadam se da samm bila barem malo od pomoći ... za bilo kakva pitanja sa tvoje strane, tu sam ...
Evo ja sam nova pa pliz helpajte, jer bum poludila samo od potrage za prostorom -.-
dakle kraljev vrh mi je bio aaaaaa to hocu, dok nisam vidjela cjene, pa sad trazim neku alternativu( znam da nece biti isto al bar na tu foru)
A i malo mi je daleko jer ce vjencanje biti u markovoj crkvi, znaci gornji grad:
Pa ako ima ko kakav prijedlog, znaci bitno je da stane 150 ljudi bez naguravanja jer ce se puno plesati, a i voljela bi da je to neka sala koja ima barem malo zelenila gdje bi se moglo otic zapalit, a i bit ce dosta klinaca pa da i oni imaju di za protrcat.
problem je ui tom da ak mi se svida ne stane tolko ljudi il je predaleko.
Help pliz!!!!

[/quote]