Hvala Vam udavače!!
Marketing:
Medolino je napisao/la:Hvala curama na odgovoru za Zovka! Mi nemamo toliki broj ljudi. Mi se vrtimo oko 200. A oni subotu nedaju za manje od 250 jel su gladni zarade! No nema veze. Zanima me dali netko imam iskustva i saznanja o Hotelu Laguna, Miral, Phoenix? Kakvih slikica da se može vidjeti uređena sala...![]()
Hvala Vam udavače!!
MP02 je napisao/la:ima li tko iskustva s hotelom Phoenix u Sesvetama? Planiram raditi svadbu u novoj salu koja je već drugi put preuređena, pa me zanima kakvi su vaši dojmovi.
Meni je sala odlična, ali čula sam samo kritike na taj hotel i salu.
Javite ako imate informacije o ovoj sali!
Dale je napisao/la:Ja bi pak molila ako netko ima svježih iskustva sa hotelom Phoenix u Sesvetama? Koliko vidim niste baš puno pisali o njima pa bi bilo super ako mi netko može reći više o njihovoj ponudi...
vrazichka je napisao/la:Dale je napisao/la:Ja bi pak molila ako netko ima svježih iskustva sa hotelom Phoenix u Sesvetama? Koliko vidim niste baš puno pisali o njima pa bi bilo super ako mi netko može reći više o njihovoj ponudi...
ja sutra imam djevojacku tamo, ne mogu ti rec kakva je hrana ali ti mogu prekosutra rec kakvi su konobari i osoblje hotela![]()
francy0303 je napisao/la:Bila sam kuma na svadbi u Phoenixu prije mjesec dana! WOW! Definitivno su nadmašili sva očekivanja, uređenje super, hrana preukusna i u stvarno obilnim količinama, a osoblje pre pre ljubazno! Dečko i ja smo dobili i romantičnu večeru kao kumovi i baš sutra idemo iskoristiti i vidjeti kakve su im ponude. Planiramo vjenčanje za godinu i pol, nadam se da će im i cijena bit jendako prihvatljivaJel imao još netko iskustava s Phoenixom u zadnje vrijeme?
Natrag na Restorani, hoteli i sale - Zagreb i središnja i sjeverna Hrvatska
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.