Evo link za one koje žele e-bay-at, a one koje su ga kupile preko top shopa bolje da ne gledaju

http://cgi.ebay.co.uk/CELLULESS-ANTI-CE ... 7C294%3A50
Marketing:
mala zaggy je napisao/la:...osim toga probala sam s trakicama s hladnim voskom, cak sam dala tati da ih trga, ali mi ne pocupaju nist...
Naime, neke tetovaže od crne kane sadrže kemijsku tvar, tzv. para-phenylenedimamin (PPD), koja može uzrokovati jake alergijske reakcije kože, upozorava mr. Metka Adamič, dr. med., specijalistica dermatovenerologije. Tu tvar sadrže i crne boje za kosu ako su na bazi kane. Sve to u ime ljepote kako bi boja bila intenzivnija i trajnija.
Među alergijskim reakcijama najčešći su alergijski dermatitis, ekcemi, ožiljci, osipi i otekline. Američka Uprava za hranu i lijekove zabranila je izravno nanošenje PPD-a na kožu, a Američko udruženje za kontaktni dermatitis nazvalo ga je ''alergenom godine 2006.''. Nedostatak propisa u industriji tetovaža omogućava da ljudi i dalje bez problema mogu zatražiti tetovažu crnom kanom i na taj način izložiti se riziku da dobiju osip ili kakvu drugu alergijsku reakciju.
Natrag na Šminkanje, frizure, dijete, kozmetika lica i tijela
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.