inace nisam bas cula za marke odjela jer bas i nisam tip za odjela... hm kao ni dragi

Marketing:
aancicaa je napisao/la:hej..jel mozda netko isao u Roses Fashion Outlet ili u Outlet Center Sv. Helena da vidi odjela..jel ima uopce nesto..pomoooozite
ivy.poison25 je napisao/la:e da, kaj s tim prslukom, pojma nemam dal to "mora" ić...ili...
ivy.poison25 je napisao/la:eto upravo završavaju sniženja po dućanima, bili smo u žestokoj potrazi i riješili pitanje odijela, uzeli smo na kraju u varteksu, crno, full svečano, 1999kn![]()
![]()
sad su nam ostale cipele, košulja i kravata!
našla košulju u peeku za 799kn, hugo boss, predobra al vidjet ćemo! moramo naći onu kravatu kaj se kopča oko vrata i ima onak debeli nabor, ak me kužite
ribica08 je napisao/la:Cure pomagajte...
gdje kupiti cibele muske naravno br 39?!?
sve neki veliki brojevi![]()
![]()
lunna je napisao/la:ribica08 je napisao/la:Cure pomagajte...
gdje kupiti cibele muske naravno br 39?!?
sve neki veliki brojevi![]()
![]()
moj tata kupio u Pekasuper su elegantne i kozne..cijena nije bas bila jeftina 690kn,al kod takvik situacija nema biranja
frenkisd je napisao/la:Ja sam odijelo dao sivati 1150 kn sa prslukom i beneton materijal cipele kupljene kod djuro xl kosulja od svile kupljen materijal u bontexsu 150 kn a ruke za sivanje kosulje 200 kn jedino me muci ta krvata plastron nigdje je nema za kupit
Natrag na Odijela, cipele i sve ostalo za njega
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.