Marketing:
najozbiljnije ti govorim, smatram da ćeš bit lijepa i prelijepa u onome što si odabereš, samo čvrsto naprijed!
ljutka je napisao/la:meni su preostala još 4 mj a nisam još išla u potragu za vjenčanicom,plače mi se od mukeodustala bih od svega
arlenna je napisao/la:ljutka je napisao/la:meni su preostala još 4 mj a nisam još išla u potragu za vjenčanicom,plače mi se od mukeodustala bih od svega
Ne odustajati! lijepo sa kumom ili mamom u potragu za vjenčanicom...laganini i naci ces ju sigurna sam...samo glavu gora i lijepo od salona do salona
ljutka je napisao/la:kad čitam kako vi mršavice imate neugodnosti u salonima, šta če tek biti samnom i mojim oblinama?
ljutka je napisao/la:meni su preostala još 4 mj a nisam još išla u potragu za vjenčanicom,plače mi se od mukeodustala bih od svega
ljutka je napisao/la:sad sam došla doma i čitam, cure sve ste tako divne, riječ utjehe puno zanči i hvala Vam na tome.
ljutka je napisao/la:evo definitivno krečem u potragu sljedeći tjedan s svojom kumicom.Nadam se da će to uspješno završiti
Natrag na Vjenčanice iz snova, haljine, odjeća za kume, djeveruše, mame i iza ponoći, cipele
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.