Marketing:
Mateus je napisao/la:Pa eto, sve je naručeno, vidjet ćemo šta će ispasti od toga...
renci je napisao/la:]
Ej Mateus,
Evo ja sam imala istu ideju kao ti, prvo sam htjela epruvete i na kraju isto ipak boce. :-)
Meni je ta boca koju si narucila ful ok. Ma da bi ja voljela vise da je okrugla, ali tako nesto nisam nasla.
Jesi narucila i cepove?
Ja jos imam dodatan problem, sto imam puno obitelji u inozemstvu, pa moram razmisliti kako da ih saljem.
Mozda bi trebala neke kutije u koje mogu staviti flasice. Kako ces ti svoje pozivnice djeliti?
Apache je napisao/la:tanko namaži ljepilo i onda pritisni ravnomjerno, od jedne strane prema drugoj da se dobro rasporedi, da nebude grbavih dijelova.
A uostalom, preko toga ti ide ukrasna traka pa se nebude ni vidjelo kak je zalijepljeno
teta iz vrtića je napisao/la:I da zaboravila sam reć, da sprječiš gužvanje pausa, ljepilo maži po kartonu, pa onda na njega pritisni paus i obavezno si pripremi neke teške knjige ispod kojih ćeš stavljati napravljene pozivnice i tak ih onda ostavi par sati, a slobodno i dan - dva da ti se sve dobro zaljepi i ne izgužva. Ak ti treba još kakav savjet il želiš da ti sliku svojih pošaljem, javi se na pppozz
lilica je napisao/la:a ne znam stvarno mi se ne isplati kupovati printer zbog tih par papirica. ajde da ce mi poslije trebati ili tako nesto ali nece, tako da mi ta solucija nikako ne pase. ipak bi molila da mi se javi netko ako je imao iste probleme da mi kaze kako je to rijesio
lilica je napisao/la:ajooj to mi je puno preskupoma nije mi jos izrezan ali ne vjerujem da bi 2 stala na jedan papir. ok znaci ta mi je opcija iskljucena..pa kak ste vi cure rijesile to printanje? vidim sve same izradujete, ali kako?
Natrag na Pozivnice, zahvalnice, konfete i ostali darovi za goste
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.