da se napokon i ja javim, pripreme za vjenčanje su se zakuhale pošteno, ajme meni nismo znali u šta se upuštamo koliko posla ima!
htjela sam radit pozivnice sama, počela nešto ali kad sam vidjela koliko mi vremena treba, odustala.
pozivnice smo naručili u prvom mjesecu u angelus artu, dečko prvo nikako nije htio jer su mu se činile skupe al sam ja svejedno otišla s kumom vidit što ima.
prvi put kad smo došle tamo su već bili drugi mladenci, žena prodavačica nam je rekla da malo pogledamo, pitale smo za par cijena i to nam je baš bilo previše za izdvojit ali nismo dočekale za detalje jer joj se s ovim mladencima odužilo a mi smo samo sjedile i išle smo dalje.
poslije toga smo išle u munger, primili nas korektno i ljubazno, malo pogledale, ali ništa od toga mi nije bilo vau da kažem to je to.
nakon toga išle u jean lello, tu sam se dosta razočarala, ono što sam mislila da je super (na njihovim slikama) ne znam, izgledalo mi je uživo kao da je rezano škarama a ne strojno, unutra papir ne bi bilo dobro zalijepljen, vidi se ljepilo, mislim to si mogu i kući napraviti, ne moram plaćati. i dosta toga je bilo od tankog papira ne od kartona. žena koja nas je primila je bila simpatična i draga ali badava kad mi to sve nije izgledalo profesionalno napravljeno. nadala sam se da ću naći tamo nešto jer koliko vidim oni dosta kopiraju angelus art pa kao povoljnije no točno se vdjelo zašto je niža cijena.
drugi dan smo se vratile u angelus art, primila nas neka druga plava nasmijana cura, imala je isto još jedne mladence al dok su oni odlučivali izmeđ par pozivnica baš se posvetila nama i objasnila nam neke stvari, pokazala nam kako pozivnica može biti dosta jeftinija ako se makne nešto što treba dugo da se ručno radi, kakav sve karton može biti, uglavnom ja našla svoje pozivnice po prihvatljivoj cijeni a nisam se morala kući maltretirat sa printanjem, škarama i koječim.
pozivnice su već podijeljene, svima su se jako svidile!
tako da preporučam angelus art, zbilja se vidi razlika u kvaliteti i kako je to izrađeno, i preporučam da odete kod te druge simpatične plave cure (ne znam da li je to vlasnica zaboravila joj ime, jer smo se poslije dopisivali preko meila samo s onom što nam je bila prvi dan i ona nam je na kraju izdala robu) al ova žena zbilja zna svoj poso i predložit će vam najbolju pozivnicu za pare koje ste mislili izdvojit.