Marketing:
Moderator/ica: arlenna

Oluja je napisao/la:hvala cure, i slobodno prepishite

malena_4you je napisao/la:oluja tekst je zakon; najbolji je dio završetak![]()
![]()
![]()

Oluja je napisao/la:malena_4you je napisao/la:oluja tekst je zakon; najbolji je dio završetak![]()
![]()
![]()
mislim da sam to procitala na ovom topicu bas, i toliko sam se smijala da sam morala procitat debelom i njemu se naravno toliko svidilo da sam morala to nekako ukomponirat u pozivnicu

cak se i moja mater smijala i svidilo joj se, a mislila sam da joj nece najbolje "sjest"

Mischa je napisao/la:Curke, trebam neki text, nije bitno kakav na fucking engleskom jeziku...ima tko kakav?

ribica08 je napisao/la:a da si neki ovdje krasni text prevedes na engleski?!?![]()

Mischa je napisao/la:Curke, trebam neki text, nije bitno kakav na fucking engleskom jeziku...ima tko kakav?

stvarno neznam... ili na nekom stranom sajtu pogledaj, vjerujem da i oni imaju nekakvih str za vjencanje...

Happy Ivy je napisao/la:predlažem da pogledaš svakako kako su tekstovi za pozivnice na engl. strukturirani. da bude u duhu jezika. Doslovni prijevod![]()
Happy Ivy je napisao/la:predlažem da pogledaš svakako kako su tekstovi za pozivnice na engl. strukturirani. da bude u duhu jezika. Doslovni prijevod![]()

liegli je napisao/la:Potpuno se slazem s tobom Ivy, imala sam isti problem jer sam trebala par pozivnica na njem. a posto smo imali malo alternativniji tekst (btw. ovom prilikom se zahvaljujem svim forumasicama na super prijedlozima koji su meni definitivno olaksali zivot) pa kada sam to htjela prevesti zvucalo je totalno glupo. vecina mojih pozivnica je na hr., a onih par na njem. smo cisto formalno zasto kako gdje i kada

ribica08 je napisao/la:Happy Ivy je napisao/la:predlažem da pogledaš svakako kako su tekstovi za pozivnice na engl. strukturirani. da bude u duhu jezika. Doslovni prijevod![]()
zato i kazem da ja nebi bila dobar prevoditelj... to ipak treba netko kome lezi eng jezik....

zeky je napisao/la::loveflag:
Jednom u životu otkriješ nekoga
tko će biti uz tebe, a ne iznad tebe
nekoga tko te voli zbog toga što jesi,
a ne zbog toga što bi mogao biti
Jednom u životu, ako si sretan
nađeš nekoga kao što smo mi
pronašli jedno drugo

zeky je napisao/la::loveflag:
Jednom u životu otkriješ nekoga
tko će biti uz tebe, a ne iznad tebe
nekoga tko te voli zbog toga što jesi,