Marketing:
mishka je napisao/la:Može li mi netko preporučiti dobrog, a ne preskupog cvjećara u Velikoj Gorici?
Naime, raspitivali smo se u jednoj cvjećarni, cijene bi bile otprilike ovakve:
- buket (samo bijeli ljiljani) - 350,00 kn - što mi je previše, budući da unutra ide desetak ljiljana kojima je cijena oko 15ak kn.
- ukras za auto - srce srednje veličine - 300 kn
- reveri za kumove, roditelje i mladenca - 25 kn/kom
- aranžman za crkvu - 150,00 kn
- aranžman za stol mladenaca 350,00 kn
Ukupno: 1.400,00 kn.
Razočarala me jedino sa ukrasom za auto u kojem ima samo zelenja i šlajera, te sa vjenčanim buketom. Nije li to ipak prenapuhana cijena za svežanj ljiljana?
over_the_top je napisao/la:Bok,![]()
Ima li tko od vas kakve informarmacije o Cvjetnoj galeriji Sreća na Malešnici? Ako neka od vas ima koga za preporučiti samo dajte. Ne bi davala za cvijeće više od 4.000 kn. Pri tome mislim na stolove, naš stol, revere za mladoženju, kumove i pratnju. Voljela bih imati cvijeće u martini čašama i definitivno bih išla na sezonsko cvijeće.
over_the_top je napisao/la:Branči hvala ti na preporukama!Otišla sam do Cvijetne galerije Sreća i baš su ljudi skroz simpatični i čini mi se da ne deru previše na cvijeću kao neki.
Charliese je napisao/la:cure, molim vas da mi preporučite dobru cvjećarnu u Puli ako tko zna, a da nije preskupa??? unaprijed hvala
poles.ana je napisao/la:Charliese je napisao/la:cure, molim vas da mi preporučite dobru cvjećarnu u Puli ako tko zna, a da nije preskupa??? unaprijed hvala
I ti iz Pule? i ja!Nisam se još točno raspitala za cijene, ali kažu da je Decor verde jako skup (to sam i očekivala), da je Florami ok i cvjećarna Nelly, ispod Bille, iako je netko uzimao i od one svjećarne u Vodnjanu, jedna cura mi je rekla da je najjeftinija od svih. Ne znam ti ništa reći iz iskustva jer nisam još počela tražiti, tako da s nestrpljenjem ću čekati tvoja iskustva!
Javi doživljaje!
tina3003 je napisao/la:Pozdrav!
Ima li tko iskustva sa Cvjetnim ateljeom Mirela???
Vidjela sam na Sajmu vjenčanja u Areni i bila na stranici i naprosto sam oduševljena......![]()
Ali se bojim da dere..........
Divoom je napisao/la:ja sam bila kod nje i za moj buket, dekoraciju za auto, dekoraciju za naš glavni stol, stol za piće dobrodošlice, dekoracije za 14 stolova, 2stalka sa onim kuglama od cviječa koje stoje na ulazu, 10kitica i 5 narukvica traži 12000kn, tako da imaš pravo dere
tina3003 je napisao/la:Pozdrav!
Ima li tko iskustva sa Cvjetnim ateljeom Mirela???
Vidjela sam na Sajmu vjenčanja u Areni i bila na stranici i naprosto sam oduševljena......![]()
Ali se bojim da dere..........
Reina je napisao/la:ne, nije se odnosilo na tebe, nego na one cure koje bez utemeljenog razloga osuđuju druge.![]()
ljudi inače vole po defaultu prati one koji koštaju malo više, ne imajući na umu da su te osobe profesionalci i da će dobiti carski tretman od njih.
ja nikad nisam pljuvala po, npr. leli, koja je isto skupa i nekako se stavlja u rang s mirelom.
a zašto nisam ružno pričala o njoj?
zato jer ženu nikad nisam upoznala, vidjela ili se raspitivala o njoj.![]()
i odakle mi onda pravo da pišem nekakve gluposti?
ja sam pisala svoja dobra i loša iskustva samo s onima koje sam imala angažirane na svojoj svadbi.
a što se cijene tiče... svi će se uvijek zgražati na svaku cijenu.
zgražat će se kada ima kažeš da si platila 7 kuna pozivnicu,
zgražat će se jer si kupila cipele za 300 kuna,
zgražat će se jer si platila bend 1500 eura,
zgražat će se jer plaćaš 60 eura po osobi u restoranu.
sve sam to prošla i znam kako ljudi reagiraju na sve.
ne valja ako je preskupo, ne valja ako je prejeftino, k vragu, ne valja niti čak ako je cijena u redu!![]()
ali ako to cvijeće košta 12000 kuna i izgledat će kao cvijeće koje je došlo 12000 kuna.
to kod mirele mogu garantirati.![]()
neće biti uvenulih ruža već idući dan, nekakvog šugavog ukrasa za auto, bezvezno napravljenih revera i sl.
to si ona neće dopustiti.
ja sam s mirelom pričala na sajmu u 10. mjesecu i žao joj je što su neki ljudi toliko jalni da pišu gluposti po forumu.
sami su si umislili da su imali nekakvo loše iskustvo s njom, a žena je samo željela dati svoj prijedlog - ipak je ona profić u tom poslu.
Natrag na Cvijeće i dekoracije prostora
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.