Marketing:


Vjenčanja Hotel Phoenix

Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova - Registracija

UVJETI KORIŠTENJA FORUMA: Pristupom na “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš(a/e/i/u)”, “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova”, “http://forum.vjencanjesnova.com”], moraš se slagati sa svim, dolje navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima. Ukoliko se ne slažeš sa svim, dolje navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima, molim(o), ne pristupaj/koristi “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova”.
Kako, dolje navedene, [pravne] uvjete/pravila možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrirane korisnike/ce, molim(o), s vremena na vrijeme ih [ponovo] pročitaj kako se nebi dogodilo da se ne slažeš s [promijenjenim] [pravnim] uvjetima/pravilima, a i dalje pristupaš/koristiš “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova”.

Forum je powered by phpBB. phpBB softver (samo) omogućava Internetski bazirane rasprave. phpBB Grupa nije, niti može biti, odgovorna za, na ovom forumu, od naše strane (ne)dopušten sadržaj i/ili ponašanje.

Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISP-u [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Slažeš se da “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem koji odgovara navedenom. Također slažeš se da svi tvoji postovi i u njima postani sadržaji (tekst, slike, komentari) na “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova” ostaju na neodređeno vrijeme te da ne možeš zatražiti izbrisivanje istih, čak niti po po suspenziji korisničkog računa [osim ako ih administratori/globalni moderatori/moderatori ne odluče ukloniti radi kršenja pravila foruma]

Svi podatci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova” i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Niti “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova, sukladno čemu “Forum Vjenčanje snova - za organizaciju vjenčanja iz snova”, administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova.